AsyaFox

Мої оди кохання до mermade

Мої оди кохання до mermade

Привіт, це Ася !

Бренд про себе:

Mermade — український бренд  travel-size косметики. Наша подорож світом краси та догляду розпочалася в родині IDEA SHOP, мережі магазинів подарунків. Знання, натуральні інгредієнти та велика любов стали основою для створення компактної косметики Mermade. 

Далі Я , про бренд :)

Я вже давно чула про Русалоньку, але як і у багатьох, близьке знайомство відбулося завдяки всім відомій колаборації ( йдется про "вау бокси"). Хто б міг подумати, що моє скептичне ставлення до будь яких невідомих мені українських брендів, в раз змінить цей, вибивши двері до мого сердечка з ноги )))

Спочатку трохи відгуків на конкретні продукти:

1. Моє перше замовлення складалося з набору мініатюрок парфумів та крему для обличчя.

Зволожуючий крем для обличчя MERMADE Bioflavonoids & Vitamin E

Це мій "факап", засіб що не підійшов мені взагалі. У мене не чутлива шкіра, раніше не використовувала засоби з вітаміном С, і ось, перший крем з таким складом і почервонніння. До речі запах мені не сподобався, віддушки взагалі немає, що добре для шкіри але естетично неприємно. Віддала його мамі, їй він підійшов, що знову ж таки говорить про індивідуальну непереносимість.

Набір із 5 мініатюрок парфумів MERMADE

Зізнаюся, це було неочікувано! Я в захваті від цього сету.

По перше, кожен, КОЖЕН, запах мені сподобався, вони не спіртові, вони класні та складні, на кожен привід.

Прикріпляю опис:

DAYDREAMER - легкий і безтурботний. Верхні ноти перенесуть тебе в безкрає квіткове поле. Нота серця розкриється королівською трояндою і запашною кавою. А солодка ваніль в поєднанні з витонченим білим мускусом залишать незабутній шлейф. (Мій абсолютний фаворит)

OUR SUMMER - гармонія фруктово-квіткового букету. На початку ти зустрінеш соковитий ананас, апельсин та свіжий бергамот. Згодом аромат розкриється ніжним жасмином та тендітною фіалкою, а кінцеву крапку поставлять терпкуваті сандалмускус та тонка береза.

CHAMPAGNE — яскравий, святковий аромат. Композиція розкривається соковитою грушею і пряним рожевим перцем. Далі вступає серцева нота, пронизана запашною кавою, п'янким жасмином і гірким мигдалем. На завершення лишається невагомий шлейф ніжної ванілі і кашемірового дерева.

FEEL THE RAIN  – солодкий мандарин та ніжний рожевий перець. У серці причаїлися іланг-іланг та пряний франжипан. У фіналі розкриваються спокуслива ваніль та прохолодне морозиво.

BOYFRIEND – верхня нота розкривається свіжою м'ятою, рожевим перцем і ніжною фіалкою. Далі композиція збагачується соковитим ананасом і стиглою динею. На завершення лишається деревний шлейф, витканий з каштана і кедра, приправлений ваніллю.

Саме на парфумованій воді я дуже пошкодувала що бренд позиціонує себе в тревел форматі, я дійсно потребую ПОВНОРОЗМІРНИХ ароматів від Русалоньки. До речі, вони ще й стійкі.

Мої оди кохання до mermade
Мої оди кохання до mermade
Мої оди кохання до mermade

2. Перейдемо до інших продуків

Відразу відповім на питання що виникнуть: чому баночки повні? - Я купувала декілька наборів з однаковими засобами, на фотографіях ті що гарніші, за кадром пусті, пошарпані, такі ж упаковочки, використані до останньої краплинки))

Гель для душу, лосьйон для тіла та крем для рук Night In Paris

Їх об'єднує приємний, солодко-фруктовий аромат що довго залишається на тілі.

Який аромат?

- Верхні ноти: вишня, гіркий мигдаль, лікер;
- Ноти серця: «вишня, слива, турецька троянда, жасмин, самбак;
- Базові ноти: боби тонка, перуанський бальзам, ваніль, бензоїн, кориця, сандал, кедр, гвоздика, ветивер, пачулі.

Гель ніжно очищає, має желейну консистенцію. Лосьйон моментально поглинається шкірою, роблячи її зволоженою, приємної, маслянистої консистенції. Крем для рук більш густий, чудово справляється з сухістю.

Окремої уваги вартує стиль бренду, мінімалістий, милий - він додає +100 балів до атмосфери б'юті рутини, мені це дуже подобається )

Зволожуючий бальзам для губ MERMADE Magic Unicorn 10 г

Має в собі багато корисних компонентів : Олія оливи, Олія абрикосових кісточок, Plantasoft, Пантенол. Гарно зволожує, тримається на губах, пом'якшує. Єдине що дивно, так це солодкий смак що потрапляє до рота.

Мо загальне враження щодо MERMADE

  • Це чудовий приклад успішного українського бренду що надихає
  • Прекрасний стиль, індивідуальність - те що приваблює
  • Засоби класні, відповідають опису, виконують свої фунції
  • Їх соціальні мережі, спосіб комунікації, постійний фідбек до покупців - приклад для інших брендів

Я щиро бажаю успіху Русалонці, хочеться побачити більше нових продуктів, особливо повноформатних, і точно буду й далі знайомитися з їх засобами !

Дякую що дочитали до кінця) Обійняла

MERMADE