Yana_Pa🫧

Розчин для лінз

Розчин для лінз

Здавалося б на мейкапі здійснюються покупки більше для макіяжу чи догляду. Але на сайті є й такі продукти, як розчин для лінз чи прокладки з аніоновим чіпом ( нажаль викинула упаковку вже, але відмічу у використаних продуктах)... І купувати їх разом з косметикою дуже зручно і вигідно, нікуди не йдеш, нічого не тягнеш додому, спокійно вибрала/замовила/отримала в посилці 👌🏻.

А зараз про розчин, я ношу лінзи більше 10+ років. І мені є з чим порівняти ( користувалася і ReNu , Optifree, Okulus) і це тільки ті що я згадала одразу.

Так от, цей розчин мені сподобався👍🏼 Він досить гарно очищає лінзи від білкових відкладень. До цього в мене був польський, то коли почала користуватися цим, мої очі різницю відчули. В комплекті контейнер, стандартний. На фото сам бутильок трохи оранжевий, то він постояв біля йоду. Насправді він повністю білий. Розчин для лінз такий буду купувати ще, і рекомендую до покупки. Він класний 👌🏻

А от прокладки навпаки, більше не купуватиму. В них звісно є і плюси, такі як поглинають запах на всі 100% ( я була приємно вражена) і гарно відрізано форму крилець ( дуже зручно ліпити до трусинів). Із мінусів ( не знаю як правильно сформувати відчуття) але вони наче дубові. Тобто вони грубуваті, поганенько гнуться, весь час їх відчувала коли одягала. Ціна теж не дешева. ЯК на мене, кращі ці гроші витратити на мої улюблені librеsse які і мʼякі, і комфортні і поглинають на всі 💯 і коштують в три рази дешевше.

А ви користувалися чимось із цього, як ваші враження від них?

Розчин для лінз