Vikulyk

Мої улюблені прокладки

Мої улюблені прокладки

Ці прокладки поки стали для мене улюбленими, адже вони найбільш комфортні до тіла, такі м'якенькі і ніжні, не викликають подразнення, також з ними я не відчуваю парникового ефекту.

Ще мені подобається, як класно вони вбирають вологу, адже в особливі дні хочеться максимально сухих відчуттів.

Дізналась про дані засоби гігієни від нашої Ані, ось її пост:

https://club.makeup.com.ua/post/3045/

В мене є три види: денні (10 шт. В упаковці), нічні (8шт.) і щоденні (20шт.)

Мої улюблені прокладки

Денні і нічні мають такі бортики від протікань, що дійсно добре стримують рідину, в цьому вони теж кращі стандартоного масс-маркету.

Денні прокладки я використовую переважно в останні дні місячних, коли вони мажуться мені не потрібна велика прокладка, також можу використовувати наприкрад після використання свічки, а так щодня звичайно ж не ношу.

До мінусів можу віднести клейкість, хотілось, щоб вона була сильнішою, особливо ця проблема спостерігається в нічних прокладках, в них доречі є 2 пари клейких крилець.

Але при цьому прокладки не зсуваються, не зморщуються і не прилипають намертво до білизни, проте от нічні на кінчику трохи закочуються, задовгі доя моєї білизни.)

Чорно-біле упакування, то окрема любов, воно доволі стильне, зразу і не скажеш, що це прокладки, а при відкритті наклейку можна знову назад приклеїти і все виглядає акуратно, ніяких розірваних упаковок з тирчащими прокладками.

Також хочу добавити, що вони надійно обгорнуті, що теж важливо для засобів гігієни.

Загалом мені подобаються ці прокладки, адже вони самі комфортні, дихаючі, тай навіть візуально просто шик.