Мої улюблені прокладки
В критичні дні ми жінки відчуваємо масу дискомфорту, тому завжди в пошуку найкращих засобів для полегшення непростого природного стану.
Ці прокладки поки стали для мене улюбленими, адже вони найбільш комфортні до тіла, такі м'якенькі і ніжні, не викликають подразнення, також з ними я не відчуваю парникового ефекту.
Ще мені подобається, як класно вони вбирають вологу, адже в особливі дні хочеться максимально сухих відчуттів.
Дізналась про дані засоби гігієни від нашої Ані, ось її пост:
https://club.makeup.com.ua/post/3045/
В мене є три види: денні (10 шт. В упаковці), нічні (8шт.) і щоденні (20шт.)
Денні і нічні мають такі бортики від протікань, що дійсно добре стримують рідину, в цьому вони теж кращі стандартоного масс-маркету.
Денні прокладки я використовую переважно в останні дні місячних, коли вони мажуться мені не потрібна велика прокладка, також можу використовувати наприкрад після використання свічки, а так щодня звичайно ж не ношу.
До мінусів можу віднести клейкість, хотілось, щоб вона була сильнішою, особливо ця проблема спостерігається в нічних прокладках, в них доречі є 2 пари клейких крилець.
Але при цьому прокладки не зсуваються, не зморщуються і не прилипають намертво до білизни, проте от нічні на кінчику трохи закочуються, задовгі доя моєї білизни.)
Чорно-біле упакування, то окрема любов, воно доволі стильне, зразу і не скажеш, що це прокладки, а при відкритті наклейку можна знову назад приклеїти і все виглядає акуратно, ніяких розірваних упаковок з тирчащими прокладками.
Також хочу добавити, що вони надійно обгорнуті, що теж важливо для засобів гігієни.
Загалом мені подобаються ці прокладки, адже вони самі комфортні, дихаючі, тай навіть візуально просто шик.
Коментарі (0)