Alina🍒

JOLY:LAB - Гідрогелева пептидна маска для брів Wow Brow

JOLY:LAB - Гідрогелева пептидна маска для брів Wow Brow

Привіт🌿

З вашої реакції на лукс про цю новинку від бренду професійної косметики для б'юті-майстринь Joly:Lab , я зробила висновок, що вам було так само цікаво, як і мені затестити цю маску для брів в домашніх умовах✨

Запрошую вас познайомитись ближче🤍

По своїй суті, це класична гідрогелева маска, але для брів, яка направлена на догляд за шкірою навколо брів та самих волосків після салонних або домашніх процедур, таких як фарбування, ламінування або корекція🌿

Виробник нам обіцяє наступне:

• зволоження
  • вирівнювання тону і освітлення
  • протизапальну дію, так як містить екстракт волошки
  • усунення подразнення та сухості шкіри

Маска приїхала до мене у картонній коробочці у фіолетово-зелених тонах, на якій була вся потрібна інформація для споживача.

Всередині була пластикова баночка в аналогічних тонах з такою ж детальною інформацією про продукт, на випадок, якщо ви відразу викинете саму коробочку✨

Об'єм: 70 г.

Це порошковий продукт, легкого фіолетового забарвлення з мікро-блискітками, що робить процедуру неймовірно естетичною✨

Маска має досить виражений розкішний аромат стиглої солодкої вишні з нотами ванілі, тому це було попадання в саме серце🤍

При відкритті баночки, за відчуттями аромат схожий на вишневий йогурт🍒

Замішується дана маска аналогічно гідрогелевим маскам для обличчя: вказану кількість сухого порошку ( 5 г. ) залити ледь теплою водою ( 16 г. ) та швиденько і ретельно перемішати до однорідності і маска готова🌿

Виробник зазначає, що маску можна наносити як на шкіру навколо брів, так і на самі брови і витримувати 15-20 хвилин.

Маска виявилась дуже комфортною як у замішуванні, так і нанесенні.

Якщо приготувати її правильно, то вона майже моментально починає схоплюватись на брівках і не розтікається, що дуже зручно, якщо ви це робите самостійно в домашніх умовах, як це робила я)

На бровах маска не створює дискомфорту і немає відчуття, що щось стягує шкіру чи волоски.

При застиганні, маска створює легкий приємний охолоджуючий ефект, що чудово заспокоїло мою шкіру після корекції та фарбування брів🌿

Знімається маску дуже легко і одним шаром, при цьому зовсім не травмуючи ніжну шкіру навколо брів і не висмикує волоски✨

Після зняття шкіра стала зволоженою, свіженькою та гладкою на дотик, бо особисто я маю проблему періодичної сухості в цій зоні, і маска чудово з цим впоралась🌿

Кому цікаво, додаю фото складу продукту, а загалом, окрім віддушки та барвника нічого небезпечного не зазначено)

Отже, підсумуючи, для мене ця маска виявилась просто знахідкою в моїй рутині по догляду і оформленню брів, особливо враховуючи мою любов до гідрогелевих масок🌿

Аромат, процес приготування, естетична насолода від сяючих блискіток і зволожена, доглянула шкіра в зоні брів - що може бути краще для домашнього догляду?🤍

Маєте мою щиру рекомендацію, якщо також полюбляєте гідрогелеві маски і доглядаєте вдома за брівками самостійно, хоча і для професійних майстрів це буде чудовим доповненням до процедури✨

Дякую кожній за увагу🤍