☕️ Karina ☕️

Моя нова помічниця

Моя нова помічниця

Ця щітка допомагає поринути у світ релаксації та задоволення. Обожнюю відчуття після масажу. Це щось неймовірне. ✨️

Виробник - Польща.

Способи використання - їх я виділила для себе 2: Під час миття волосся та просто на сухе волосся.

Вона допомагає краще спінювати шампунь, що сприяє більш ефективному очищенню волосяного та шкірного покриву голови. Робоча зона покрита гнучкими силіконовими щетинками, які створюють ефект масажу. Щетинки не тверді, комфортні по відчуттям.

Особливості щітки :

- має ергономічну форму та дуже зручну ручку, яка ідеально пристосовується до руки для комфортного використання;
- покращує щоденне миття голови;
- стимулює мікроциркуляцію крові, завдяки чому покращується ріст волосся;
- можна використовувати на сухому та вологому волосяному покриві;
- допомагає рівномірно розподіляти доглядові б'юті-продукти;
- не травмує епідерміс та волоски;

- відлущує ороговілі клітини шкірного покриву, покращуючи регенерацію клітин.

Тобто корені волосся отримують більше кисню та поживних речовин, що сприяє їхньому росту та зміцненню фолікул. Використання щітки для масажу під час миття допоможе якісно та делікатно очистити шкіру голови від забруднення, шкірного сала та лупи. Заміняють скрабуючі засоби.

Я роблю масаж круговими рухами. І я точно впевнена, що на відміну від косметичних засобів для росту волосся, це точно спрацює.

Дизайн класний, дуже приємний рожевий колір.

Ручка зручна, легко лягає в руку та не може вислизнути.

Мити її легко під проточною водою.

Тривалість масажу - 5-10 хв.

Якщо у вашої щітки жорсткі зубчики, то давити на шкіру голови треба не так інтенсивно та обережно відноситися для масажу на вологе волосся, бо воно більш уразливе.

Моя нова помічниця
Моя нова помічниця
Моя нова помічниця