Mr.Scrubber Hyaluronic acid Eye Patch
Патчі під очі з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, які я точно повторю
Ці патчі на тканинній основі, вони не гідрогелеві.
Тканинна основа дуже-дуже тоненька і це мене спочатку спантеличило і засмутило. Але в процесі користування я змінила свою думку і побачила вагомі плюси в цьому.
Тканинна основа дуже ніжна і тендітна, майже прозора. Вона абсолютно не обтяжує і не відтягує шкіру. Вони не скочуються (як частіше за все гідрогелеві). Що дає можливість займатися своїми справами, навіть їсти в них. Вони невагомі. І досить добре просочені рідиною. Але приспособитись спочатку було важкувато: гострий кінець часто заламлюється.
До речі, в відгуках писали, що швидко висихають. Чесно, у мене інша думка. У мене не висихають по хвилин 20. І коли знімаю через 20 хвилин вони все ще вологі. Може це залежить від партії.
Пакування.
Баночка має прозорі стінки. Кришечка і коробочка милого рожевого кольору.
В баночці є лопатка (якась примітивна) , але чесно нею незручно користуватись(.
Рідини немало, патчики плавали в ній при відкритті.
Запах ніжний, дійсно пахне трояндою. Аромат приємний, ненабридливий і не синтетичний.
Ефект. Тут думки розходяться. Багато дівчат не вірять в дію патчів. Я особисто не адепт патчиків, але люблю себе балувати таким та іноді купую все ж. І помітила, коли регулярно користуюсь, то бачу результат.
Ці патчі гарно знімають ранкову набряклість (у чоловіка досить суттєво помітен результат на мішках під очима). В холодильник не кладу (бо не люблю холодне на обличчя накладати), але все одно добре працюють.
Також гарно зволожують і надають погляду свіжості. Мені, особисто, ці патчі сподобались в плані дії і співвідношенні ціни та якості.
І що дуже приємно- від них немає печії і алергічних реакцій. Бо якось у мене була така реакція на тканинні патчі, прийшлось викинути(.
Ціна-дость бюджетна як за таку кількість. Бо в наборі 100 шт, а ціна 257 грн на разі. В порівнянні з корейськими патчами-разюча різниця. Але по дії між тими що я брала раніше і цими різниці я не побачила. Всі однаково знімають ранкову набряклість і зволожують більш-менш однаково. Навіщо переплачувати?
Склад :Aqua, Damascena Rose Flower water, Sodium Hyaluronate.
Накладаю то тонким кінчиком до внутрішнього кутка ока, то навпаки. Мені подобається більше так як на фото,тоді патчі непогано працюють з маленькими зморшками біля носу.
Отже, плюси:
+бюджетна ціна на таку кількість
+гарно просочені рідниною
+добре знімають ранкову припухлість
+гарно зволожують і надають трохи свіжості погляду
+не печуть
+не сповзають
+не обтяжують, вони невагомі
Мінуси:
-комусь може не сподобатись, що вони надто тонкі. Спочатку треба приловчитись їх накладати,вони то горбляться,то зажимаються своїм тоненьким краєм
-не дуже зручно витягати з коробки
-не чекайте що приберуть синці
-дуже незручна лопатка
Дякую що читаєте!
Коментарі (0)