Вікторія Громова

Розпаковка з мейк ап

Розпаковка з мейк ап

Бувають моменти коли закінчується багато баночок й відразу, тому і замовлення таке. Багато про що вже розповідала у себе в профілі, і те що я повторно це купую, підтверджує тільки те, що це мої щирі рекомендації.

Поїхали:

  1. Gillette Venus Simply 3 Plus &Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream. Робила допис, це мої фаворити у голінні. Чудовий, ніжний гель для гоління з приємним запахом і станки👍 https://club.makeup.com.ua/post/34516/
  2. Mixa repairing hand cream - відновлюючий крем для рук з гліцерином, буду тестити.
  3. Viktoriz Premium Boys - дитяча бамбукова зубна щітка. Вже не вперше купую для свого маленького синочка. Мʼяка, делікатно при тому ефективно відчищає ротову порожнину. Рекомендую.
  4. Acme Color Eco Baby 0+ - також постійно повторюю для дитини. Ніжний гель-шампунь для дітей з екстрактом ромашки та олією пшениці. Дуже задоволена.
  5. Curaprox For Kids Toothpaste , взяла на заміну Elmex, вже довго користуємось, хочеться трошки змінити поки що. Можна дітям від 2х років.
  6. Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids, вже досить активне сонечко, тому теж для дитини взяла сонцезахисний крем, як на мене гарна ціна та обʼєм, будемо тестити.
  7. Mixa Panthenol Comfort (раніше Atopiance Soothing Balm), робила допис, улюблений для шкіри тіла, беру завжди для дитини. https://club.makeup.com.ua/post/27345/
  8. Dove Restoring Care, улюблений, бюджетний крем для тіла з дуже приємним запахом. https://club.makeup.com.ua/post/28535/
  9. Biorepair Plus Pro White, буду тестити.
  10. Також були подаруночки, міні крем для тіла від Mareve, пробничок крему для рук та дитяча зубна щітка жовта (з цього нічого раніше не тестила, побачимо). Несподівано але дуже приємно!