Marinka🌈Rainbow

Новинка в колекції ароматів To be від Police

Новинка в колекції ароматів To be від Police

Всім привіт ❤️

Сьогодні я хочу розповісти про своє парфумерне поповнення, новий аромат для себе та новинку в цілому - аромат від італійського бренду Police "To be My. Avatar ".

Я думаю що з маркою Police знайомі всі, і навіть якщо у вас не було їхнього аромату то флакони у вигляді черепа ви точно мали бачити.

Першим ароматом в колекції To be був Woman, а далі почали випускати фланкери ,які окрім яскравих ароматів привертали увагу нестандартним оформленням,флакони-черепки прикрашали тату малюнками , навушниками, ірокезами і т.д

Насправді чомусь раніше в мене не виникало бажання придбати щось для себе поки я не замовила на подарунок аромат з чоловічої колекції і він настільки сподобався що я вирішила підібрати щось для себе. Якраз вийшов новий фланкер 2024 року My.Avarar з цікавими нотами манго та мандарина і я вирішила що якраз на літо мені не вистачає чогось солодкого та "тропічного".

Новинка в колекції ароматів To be від Police
Новинка в колекції ароматів To be від Police

Виробництво : Італія

Концентрація: парфумована вода

Об'єм : флакони об'ємом від 40 до 125 мл

Аромат : квітковий, фруктовий

Рік випуску: 2024

Я обрала для себе флакон 40 мл, оскільки череп в такому об'ємі виглядає максимально естетично. Він доволі компактний , розміром з долоню. І хоч я не люблю кістки,черепи та подібну символіку ,цей флакон чомусь здався мені дуже милим )

Початково флакон був запакований в картонну коробку ,захищений слюдою. Дизайн яскравий , голографічний ,на сонці сяє та переливається. Мені він нагадав наліпку з жуйки на початку двохтисячних

. Флакон - череп також яскравий дуохромний, при певному нахилі змінює свій колір від фіолетового до зеленого. Функцію ковпачка виконує спеціальна заглушка- обмежувач , яка нагадує брелок. На ній ми бачимо фірмову картку Police.

Відсканувавши її отримується посилання на сайт.

В цілому аромат My.Avatar приурочений до випуску нової колекції фантазійних аксесуарів від Police.

"Вас чекає новий світ, в якому ви головний герой, а поліція - це все, що вас оточує.

Світ, наповнений викликами, нагородами та безліччю унікальних речей, які потрібно завоювати.

Audacity Land — це набагато більше, ніж новий простір для дослідження.

Це місце для найсміливіших. Відкрийте для себе всю колекцію My Avatar".

Аромат відноситься до групи ароматів квіткові,фруктові.

Початкові ноти: Манго, Мандарин, Італійський лимон

Середні ноти: Османтус, Квітка лотоса, Мускус, Білий Мускус Базові ноти: Тростинний цукор, Кедр, Біла деревина

Початок аромату - це яскравий цитрусовий старт в якому дуже багато свіжих мандаринів, потім цитруси поєднуються з манго і з'являється те саме тропічне звучання на яке я очікувала. Інколи пробивається кисленький лимон, але його відчуваєш коли наближаєш місце нанесення до носа і аналізуєш аромат. В загальній картині це солодко фруктовий аккорд. Коли я запитувала знайомих оточуючих як вони відчувають аромат ,то більшість сказали що схоже на мультифруктовий концентрований сік, смачний і солодкий,дехто навіть відчув полуницю. Далі з розкриттям додаються квіткові аккорди і аромат стає більш спокійним ,не таким насиченим. Квіти османтуса мій ніс завжди сприймає як персик і можливо це лотос цікаво розкривається, тому що в ароматі є приємна квіткова нота . Інші ноти такі як мускус ,кедр та деревина я не можу відокремити навіть якщо вони є. Проте я думаю що в базі саме вони не дають аромату стати приторно солодким , тому що тростинний цукор ну дуже відчувається. При чому в базі на розігрітій шкірі аромат стає набагато солодшим ніж він був на початку.

Якщо підсумувати , то Police To be My Avatar for women - це яскравий, життєрадісний,солодкий аромат. В ньому є і фруктовість, і квітковість, є деревинність. Здебільшого аромат солодкий ,особливо в базі, але немає приторності та "липкості" , ним приємно та хочеться користуватися сонячними теплими днями,він не набридливий. Також аромат не складний,він трансформується дуже швидко, проте і не назвеш його банальним компотом. Для мене аромат цікавий та сподобався. Думаю що такі не тривіальні флакони та сам бренд розраховані більше на молодіжну аудиторію. Та якщо подобаються сучасні солодкі аромати , вони підійдуть в будь якому віці.

Стійкість до 4 годин, далі аромат сидить близько до шкіри та потребує оновлення.

Дякую за увагу 🤗