Hurska🩷

Carmex classic Lip Balm

Carmex classic Lip Balm

Ох, ми з цим бальзамом старі друзі - перший раз я його купила в далекому (Боже яке я вже старе) 2013 році по дорозі з універу. Було холодно, губи пекли від морозу, і зайшовши в маленький магазинчик за "гігієнічкою" купила його як "супер новинку". І це було просто 100% попадання.

Вже десять років це мій найкращий друг для губ, він і лікує, рятує від сухості, заліковує рани на губах 😷

На сьогоднішній день майже немає дівчини яка не знає про Carmex. Це магія цього бальзаму, але саме найголовніше в ньому це те що він реально працює.

Він допомагає боротися з симптомами обвітреності та сухості губ, лікує проблеми з губами, є анальгетиком 💊

Тюбічок маленький, жовтого кольору з червоною кришечкою, яка легко відкручується, в ньому 10 г продукту, бальзам можна брати з собою будь-куди, він поміститься в дуже маленьку сумочку або навіть косметичку.

  • Бальзам має жовтий колір, він щільний та жирний, видавлюється рівномірно.
  • Його аромат є дуже люблю він насичений, камфорний, стійкий.
  • Щодо відчуттів, то коли я наношу бальзам відчуваю легке поколювання губ і легенький холодок.

Активні інгредієнти Призначення

  • Камфора 1,70 % - йде як зовнішній анальгетик .
  • Білий вазелін 45,30 % - йде як захисна маска для губ.

Неактивні інгредієнти

Ланолін, цетилові ефіри, масло Теоброма какао, парафінова олія, бджолиний віск, ментол, саліцилова кислота, фенол, ванілін, ароматизатор.

Так, цей бальзам дуже круто справляється з обвітреними, потрісканими сухими губами, але найголовніше, за що я його просто обожнюю всі ці 10 років це те, що він має здатність лікувати герпес на губах!

Як тільки в мене на губі з'являється пухирець, я наношу Carmex, і герпесу як і не було. Тут головне спіймати момент коли пухирець тільки починає з'являтися. Якщо в мене під рукою немає Carmex, і пухирець вже достатньо великий тоді я підключаю ще мазь ацикловір, але таке буває вкрай рідко. Зазвичай на початковій стадії, щоб його зупинити мені достатньо тільки Carmex.

Дякую за увагу, всім гарних губок 💋