Дашуля❤️

Бальзами для губ Сarmex

Бальзами для губ Сarmex

Хочу поділитись своїми враженнями від використання бальзамів для губ Сarmex. 💋 Важливим плюсом є те, що їх всіх вистачає ну прямо дууже на довго.

Бальзами в тюбиках містять фільтр SPF 15 , який в свою чергу захищає губи від ультрафіолетових променів.

1. Carmex Lip Balm з полуницею, 10г.Перше моє знайомство з брендом Сarmex почалось саме з цього бальзамчику. Він має дуже приємний запах, гарно зволожує, а також відсутнє відчуття липкості.❤️ Постійно носила з собою в сумці, і розчаровувалась коли виявлялось, що забула його вдома🥺.

2. Carmex Classic Lip Balm, 7.5г. Чудовий засіб який не тільки зволожує губи, а й заліковує дрібні тріщинки.❤️На моє здивування, він справді рятує мої губи зимою, а для мене є проблемою знайти засіб який не підсушить губи, а допоможе. Дуже подобається саме класичний бальзам, який після нанесення віддає холодком на губах.❄️ Єдиним мінусом є пакування, адже в тюбику використовувати зручніше.

3,4. Carmex Lip Balm з вишнею, 10 г. Приємний запах вишні сподобався мені навіть більше ніж полуниці, зволожує так само чудово.

  • Проте придбавши такий же бальзам - я отримала зовсім інше, навіть по пакуванню видно, що вони між собою відрізняються (3 і 4). Останній має якийсь хімозний запах і смак, що псує все попереднє враження. Незнаю чи буду купувати після цього випадку бальзами цієї марки ще.🤷🏼‍♀️ Можливо мені попалася така партія, а можливо ці бальзамчики тепер будуть завжди такими.😞