saumary

Волошкове поле на обличчі

Волошкове поле на обличчі

Привіт! Поспішаю поділитись враженнями від найестетичнішої маски від бренду Joko Blend!

Нарешті прийшов час тестувати її, чому я дуже рада, адже найбільше позитивних відгуків в клубі було саме про неї.

Тож почнімо з пакування, воно вже змінене, якщо раніше масочки були у паперових пакетах, то тепер у пластикових, але дизайн залишається таким як і раніше.

Всередині пакетику знаходиться білий порошок з пелюстками волошки і їх дуууже багато, при розведені з водою порошок перетворюється на більш прозору масу, а усі пелюсточки розкриваються та збільшуються.

Волошкове поле на обличчі
Волошкове поле на обличчі

Аромат мені дуже сподобався, як і в усіх інших масочках від Joko Blend, він просто неймовірний, квітковий та солоденький, не навʼязливий, але добре відчувається під час того, коли маска знаходиться на обличчі, після зняття залишається буквально на десять хвилин і потім повністю зникає.

За попереднім досвідом з гідрогелевимм і альгінатними масками вже знаю, що потрібно дуже швидко замішувати і наносити на обличчя, адже усе починає застигати за лічені хвилини. Цього разу я встигла добре замішати та нанести усю маску на обличчя до того як вона почала застигати🥳

Помітила таку тенденцію, якщо додати більше води, то маски будуть повільніше застигати, але при нанесенні вони будуть стікати по шкірі та капати усюди🥲 але якщо навпаки додати замало води, то можна не встигнути нанести на усе обличчя до застигання, тому потрібно знайти золоту середину між кількістю води😄

Робила цю масочку зранку, щоб бачити ефект протягом усього дня, спойлер: ефект був помітний реально протягом дня😍

Я дуже люблю коли маска знаходиться на обличчі, це повний релакс, можна полежати, відпочити і потім насолоджуватись ідеальною шкірою.

Під час використання були тільки приємні відчуття, легка прохолода та максимальна зволоженість відчувались протягом усіх 25 хвилин, які я тримала маску.

Перейдемо до власне вражень від використання. Я більше ніж задоволена засобом, впевнена що повторю цю покупку ще не один раз. Шкіра ніби повністю змінилась, з найглибших шарів і до зовнішнього. На дотик стала як у немовляти, дуже гладенька та пружна, зволожена, тон вирівнявся і навіть почервоніння стати світлішими. Протягом усього дня я відчувала це максимальне зволоження всередині, а зовні шкіра сяяла краще ніж після косметолога!

Саме ця масочка в мене зараз на першому місці, бо вона ідеальна в усьому починаючи з зовнішнього вигляду і закінчуючи ефектом який тримається протягом усього дня!

Залишилось, здається, дві маски, які я ще не тестувала, після того як використаю їх, хочу зробити топ усіх використаних масок, від тієї яка сподобалась найбільше і до тієї, що взагалі не виправдала очікування (хоча з тих, які я вже встигла використати, не було жодної яка б мені не сподобалась).

Чи користувались ви маскою з волошкою? Яку ще радите спробувати?❤️