OKazkova

Несподівано дієвий

Несподівано дієвий

Я вже давно перейшла на натуральні дезодоранти. Декілька років моїм незмінним фаворитом був O'Deo. Але коли він подорожчав до 300 гривень, я вирішила придивитись до інших варіантів. І саме вчасно з’явився допис красуні Вікторія М🌹 про Дезодорант "Півонія" від Comex Ayurvedic Natural https://club.makeup.com.ua/post/37517/

Мене приємно вразила його вартість (59-79 грн.), бо я ж не думала, що натуральний дезодорант може стільки коштувати. Та ще й відгуки гарні. Тож вирішила спробувати.

Отже, дезодорант кульковий, компактний, з ніжним лаконічним дизайном.

Рідина прозора, всотується повністю протягом 2-5 хвилин, в залежності від нанесеної кількості. Комфортно відчувається на шкірі. Слідів на одязі не залишає.

Має гарний насичений аромат. Ніби й квітковий, але мені більше нагадує мило. Втім для мене це приємний аромат, який асоціюється з чистотою та свіжістю. Аромат добре відчувається при нанесенні, і якийсь час після, а потім поступово до вечора стає непомітним. Під одягом взагалі не чутно, тож він не перебиває аромат парфуму. Мені подобається.

Виробник зазначає, що склад дезодоранту на 100% натуральний.

На першій позиції у складі - уявіть собі - не просто вода, а гідролат півонії.

На другому місці - рослинний гліцерин, що відповідає за зволоження шкіри.

Захист від запаху поту забезпечують натуральні алюмокалієві галуни (Potassium alum), що стоять на третій позиції у складі. Думки щодо алюмокалієвих галунів різняться, втім здебільшого вони все ж вважаються безпечними.

Далі у складі ксантанова камідь, Д -пантенол, органічний екстракт кокосу, рослинні консерванти та парфум.

Без парабенів, без силіконів, без пластику. Все просто і зрозуміло.

Ну і найголовніше: він реально працює. Натуральний дезодорант, який на знижках можна купити за 59 гривень. ПРАЦЮЄ. Витримує цілий день. У спеку ще не доводилося його тестувати, але коли поспішаю на роботу і трошки спітнію, то запаху поту не чутно. Я навіть не очікувала такої дієвості від натурального дезодоранту за 59 грн. Тож дуже задоволена 🥰

Дякую за увагу🫶