Anna_feerie

Візуалізуємо наші мрії #wishlistmakeupclub

Візуалізуємо наші мрії #wishlistmakeupclub
Візуалізуємо наші мрії #wishlistmakeupclub

Відкрию невеличкий секрет: я люблю візуалізувати і іноді сама дивуюся, як неочікувано справджуються мої бажання (щоправда, поки що я в процесі масштабування цього вміння 😉). Але те, що я знаю напевне - все починається з задуму, з енергії, яка з часом та завдяки нашим зусиллям матеріалізується.

Тому челендж мені сподобався і я з радістю поділюся з вами частинкою свого віш-листа))🤗

1. Marie Fresh Cosmetics Keratolytic Corrector - кислотний лосьон для тіла. Це єдиний засіб для тіла з азелаїнової кислотою, який я знайшла, тож обов'язково його спробую! Справа в тому, що після курсу масажу я отримала жахливу реакцію на олійку і тільки-но більш-менш привела спину до ладу. Але тепер засоби для тіла проти висипань - мій постійний мастхев!)

2. Fanola Curly And Wavy Hair Shampoo - цей шампунчик радила красунька Pilirina, тож я, як володарка хвилястого волосся, точно не могла пройти повз 😍.

3. La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel - а цей гель з саліциловою кислотою мені порадила BELENKAYA як універсльний продукт для обличчя і тіла, знову ж таки проти висипань (я візуалізую відпочинок на Азовському узбережжі, як ви вже зрозуміли, тож хочу досягти максимального здоров'я шкіри ☺️).

4. Дезодорант натуральний "Півонія" Comex 24H - а цього малюка порадила мені сестра як працюючий дезодорант без алюмінію (а ще він український та пахне квіточками, що ще треба для щастя?)).

5. Phytorelax Laboratories Instant Reconstruction Milk - про цей бренд я дізналася з допису O'stah і одразу захотіла спробувати, адже склад без силіконів, кератин та текстура молочка точно мають сподобатися моїм кучерям!

Ну, і бонус - хочу спробувати пасти Marvis з різними смаками (бо колись отримала в подарунок до замовлення, але там смак був занадто концептуальним)).

Ось такий вийшов список, а я продовжую візуалізувати масштабніші цілі (а точніше, одну велику мрію на всіх ❤️).