Kizza

Туторіал Iscream Demon

Туторіал Iscream Demon

Цей образ я давно задумувала, але все ніяк не доходили руки, щоб його здійснити. Проте після покупки вафельниз конусів я вирішила не відкладати це на майбутнє, а пошвидше організувати замислене)

Сам макіяж зайняв +-стандартні для мене три години

Накручую перуку з макіяжу Кокетки на афроплойку за температури 210 градусів, бо нижча температура просто не "брала" те волокно. Крутила лише лицьову частину, адже ззаду волосся в кадр не попаде, а час на це затратиться. Поки крутила - заморилась😂 А ще заморилась, роблячи манекен зі старих речей і чорної плівки😁 на це пішла приблизно година.

Зробила ескіз "потьоків" і розмалювала його аквагримом від Mehron - той, що в шайбах по 40 грам і чуть з тих смугастих мініпалітр. Якось мені здалось, що трохи порожньо. І чогось не вистачає😄 І тут мені прийшла ідея що треба додати демонічні зуби😂 зробила намітку звідки вони будуть рости.

Поки сохло наше морозиво почала організовувати зуби. Спочатку хотіла як Міліни з Мортал Комбату, але тоді б треба було витирати, те, що вже намальовано. Тому зробила такий собі "закос" під японських демонів. Білі зуби здались занадто пласкими і нецікавими, тому додала їм деталей. + обвела рот бордовими тінями з палітри Carli Bybel від АВН. Як на мене дуже навіть симпатично вийшло🙃

Лежить в мене з великодня така посипуа на паску. Їсти її не дуже файно - бо дуже тверда. Тому наклеїла на рідкий латекс ці блакитні цукрові бусинки. Як бачите, з'явились тіні і світло на потьоках морозива, це коричневий каял Ів Роше і тіні By Beauty Bay.

Для очей нам треба лінзи, вії і підложка. Підложкою виступила стрілка, що проведена поверх аквагриму.

На останній світлині додався чуть білий колір обличчя, "посипка" що намальована на середньому шарі морозива і хайлайти. Вії клеїла на рідкий латекс. Цікавий факт - нижня біла вія - це вія з макіяжу Кокетки😂

Чисто доказ того, що з такими "мохнатками" можна співіснувати🤣

Ірі образ не "зайшов". Скоріше за все, що тут я геть була на себе не схожа і не було за що учепитись. Тому після уважного розглядання образу почалась істерика. Не допомогло зняття перуки з "рогом" пізнали після вмивання. Таке за всі мої макіяжі другий раз. Перший був Unholy Makeup ( https://club.makeup.com.ua/post/20744/ ), але тоді вона спала і не бачила, що я фарбувалась, тому і перелякалася.

Хоча то дуже лайтовий макіяж був.

Ну, я думаю, що просто не пізнала тому і почала плакати. Але після вмивання сльози висохли і все стало файно❤️

Одягла перуку приклеїли конус, вирішила, що він якось не так виглядає і додала трохи крові. Одразу стало краще😁 щоб рот був вологий нанесла рідке скло від Lamel. І тут вже при формуванні даного допису зрозуміла, що було б круто висунутого язика намалювати🤪

Дуже легко дався мені цей образ. Реально, майже так, як я собі його уявляла - так і вийшло. Я прям в захваті❤️

Тепер все це розібрати і перемити пензлі.

Якось так😊

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘