Beautiful land💞

Альгінатна маска "Зволожувальна" Beauty Derm

Альгінатна маска "Зволожувальна" Beauty Derm

Привітики, красуні!

Сьогодні розповім про одну з масок бренду Beauty Derm.

У попередніх дописах я вже писала про альгінатні масочки цього бренду, такі як

маска "Очищувальна"

https://club.makeup.com.ua/post/36228/

та маска "ГіалуронАктив"

https://club.makeup.com.ua/post/22771/.

Упакування масочки — пакет-саше приємного матеріалу об'ємом 20 г. Воно має спеціальний невеликий отвір "зріз", який дозволяє легко відкрити масочку як ножицями, так і руками. Дизайн виконаний в яскравих, свіжих кольорах.

Текстура масочки порошкоподібна, дуже дрібного помелу, ніжно світло-зеленого кольору. Запах зовсім відсутній.

Спосіб використання

Однієї масочки мені вистачає на 1-2 рази, але заміс я роблю на око, і поступово, щоб маска не встигла застигнути в чаші, де змішувала. Замісила трошки і відразу нанесла на зону лоба, потім на щоки, і так поступово, не нервуючись.

Звичайно, на це потрібен час, але якщо хочете, щоб вона працювала, треба до неї підійти з відповідним ставленням.

Після замішування наношу на очищене обличчя, після нанесення розслабляюся на 15-20 хвилин, а потім знімаю і наношу зволожуючий крем.

Але іноді маска буває погано розчиняється у воді, і це видно на моєму фото, де трошки залишились грудки. І, до речі, це все залежить від води, в якій ви змішуєте.

Масочка порівнюючи з іншими які у мене були, рідкіша і потребує обережного нанесення на обличчя, щоб не забруднитися. Трохи стікає, поки не застигне, тому треба або сидіти або лежати з полотенцем у ванній кімнаті. Після замішування має гарний світло-зелений колір.

Легко та м'яко знімається зі шкіри, залишаючи після себе невеликі сліди якщо замало нанесли маску, ті сліди можна легко змити водою.

Після нанесення відчувається, ніби під маскою просто вода, як компрес якийсь, який згодом перестаєш це відчувати.

У мене жирний тип шкіри, тому ця маска дуже підходить моєму типу шкіри. Вона знімає запалення, якщо вони були, зволожує та живить, очищує пори, і шкіра стає дуже гладенькою на дотик.

Після нанесення відчувається, ніби під маскою просто вода, як компрес якийсь, який згодом перестаєш це відчувати.

У мене жирний тип шкіри, тому ця маска дуже підходить моєму типу шкіри. Вона знімає запалення, якщо вони були, зволожує та живить, очищує пори, і шкіра стає дуже гладенькою та мягенькою на дотик. Відчуття свіжості та матовості шкіри відчувається протягом усього дня.

....ще один експеримент, який я вигадала, щоб позбутися цих грудок - треба додати більше води, і вони розчиняться, але маска буде дуже рідкою. Ми не розчаровуємося і чекаємо, коли маска почне застигати, плюс до цього помішуємо її. Прочекавши п'ять хвилин, я отримала результат - маса повністю розчинилась у воді і загустила. Тепер її потрібно дуже швидко наносити, оскільки вона вже готова до застигання, але результат все одно хороший.

Але я не запевняю, що ви робите саме так, це лише моє спостереження і мій експеримент який ніби вдався.

Отже, це все красуні. Дякую вам за увагу, усім доброї ночі🌷