Ольга Alice_Nox

Ідеальний червоний Lamel Powder Drop Matte Lipstick 403 Vintage Rose

Ідеальний червоний Lamel Powder Drop Matte Lipstick 403 Vintage Rose

Одразу прикріплюю фото наліпки, де міститься вся інформація про помаду (відтінок, склад, термін придатності, місце виготовлення тощо).

Ідеальний червоний Lamel Powder Drop Matte Lipstick 403 Vintage Rose
Ідеальний червоний Lamel Powder Drop Matte Lipstick 403 Vintage Rose

Зробила свотчі у різному освітленні для порівняння: денне світло в тіні; денне світло на яскравому сонечку.

Текстура помади м'яка, трохи волога, яка через кілька хвилин після нанесення підзастигає і стає пудровою (саме так, як і заявлено виробником - powder).

В цілому на губах відчувається комфортно, але під час довгого носіння може трохи підсушувати губи.

Нанесення легке і швидке через кремову текстуру, але рівний контур зі стіку зробити складно, я користуюсь пензлем (втім, як і завжди з яскравими помадами). Під час носіння за контур помада не тікає, тому спокійно можна носити її без контурного олівця.

Аромат солодкуватий і, як на мене, дещо активний і відчувати ви його будете доволі довго під час носіння помади. Тож якщо ви як і я чутливі до ароматизаторів у косметиці, то я б радила спершу офлайн спробувати тестер.

Також хочу відмітити чудову пігментацію - на фото зліва свотч в один шар, справа - 3 шари. Як бачите, різниці майже немає.

Через цю шалену пігментацію помада після демакіяжу лишає тінт. Тінт з губ можна видалити, але для цього знадобиться пройтися рази 3-4 ватним диском із жирненьким засобом для демакіяжу (я користуюся двофазним засобом від Garnier).

Відтінок 403 Vintage Rose - універсальний нейтральний червоний. Я не можу назвати його ні дуже холодним, ні відверто теплим, тому підійде він дуже багатьом.

Стійкість у помади гарна (особливо враховуючи, що це не застигаюча наглухо матова формула). У мене майже пережила святкову вечерю з жирненьким м'ясом на дні народження друга. Якщо губи перед нанесенням помади були гарно зволожені і відскрабовані, то сходити вона буде охайно, лишаючи по собі рожевуватий тінт (як і писала вище).

Мій природній колір губ в спокійному стані блідий і неяскравий, на першому фото видно, як його помада переврила в один шар. На всіх інших фото помада нанесена в два шари.

Губи були перед нанесенням добре зволожені, тому текстуру помада не підкреслила. Проте хочу відмітити, що навіть на сухих вустах помада виглядає доволі адекватно.

Такий відтінок червоного візуально відбілює зуби.

Я б поставила помаді 4,5 бали з 5 (знижую оцінку за складний демакіяж та підсушення губ при тривалому носінні).

Сподіваюсь мій відгук був для вас корисним і допоможе визначитися з покупкою. Бажаю гарного дня та якісної косметики:)