Кузя Ю-а

#firewalk #makeupclub

#firewalk #makeupclub

А чи було колись інакше? Ну що б до maybelline були претензії? Та ні, ніколи :)

Хоча ні, я завжди кажу, що якщо їх туші ще й будуть з термоефектом, то всі інші бренди просто можуть закривати виробництво)

За активну участь в житті клубу, Мене відібрали в групу тестувальників новинки. Новинка - це фантастична туш у звичайній та водостійкій формулі.

Яскраво рожевий футляр, круті силіконові щіточки, що розділяють війки та вражаючий ефект від нанесення.

Єдина відмінність у формулах - це кольори. Синій надпис - водостійка туш. Рожева - класична.

Все інше - футляр, щіточка - все ідеально однаково.

Щіточку сфотографувала з тушю та без неї. І тепер наглядно видно, як круто кожна щетиночка викладена. От звідки таке розділення.

#firewalk #makeupclub
#firewalk #makeupclub

ЇЇ гелева формула з провітаміном B5 подовжує вії, не обтяжуючи та не склеюючи їх, а гнучка хвиляста щіточка підкручує вії та надає їм об'єму.

Водостійка - ІДЕНТИЧНА ПО ЕФЕКТУ! Жодного склеювання війок! Єдине, якщо ви все таки звикли до супер міцності, до моменти контакту з засобами для зняття водостійкої косметики - ну тоді вас іі.

А от ефект видно навіть не з першого шару нанесення, а взагалі лиш від доторку до вій. А кожен наступний шар - то взагалі на вечірку можна або зі сцени запалювати :)

Як на мене - ідеальний погляд! Хоча, я завжди хвалю ці туші. Бо іх створюють ідеально вже понад 25 років. Це те, що на моїй пам'яті.