Пар фумований освіжувач повітря - спрей Tesori d’Oriente Hammam
Тепер він у моєму топі!) Хочу з цим ароматом все 🤤
Я дуже люблю аромати для дому. Найулюбленіший формат - дифузор. Це стосується ванни, кімнати чи коридору. Але цього разу я вирішила поекспериментувати і взяти ароматизатор у форматі спрею уже давно відомого та улюбленого для мене бренду Tesori d’Orientе.
Продукт має металеву пляшку з пластиковим дозатором. Загалом пакування доволі естетичне, у чорних тонах. Люблю таке.
Його об‘єм 250 мл.
Ціна стартує від 180 грн на акціях. Так і я дочекалася відповідного моменту 🤭
Зверніть увагу, така ціна дійсна і сьогодні!))
Дозатор з чорного пластику. Функціонує гарно, розпилює щедро і широко.
Також є захисна пластикова деталь, що у разі її використання гарантує відсутність випадкових натисків.
Аромат Hammam. Який він?
Насправді з цим ароматом продукції я уже знайома, конкретно завдяки кондиціонеру для білизни. І скажу, що від аромату парфумованого освіжувача він відрізняється.
Це однозначно свіжий, трав‘янисто-цитрусовий аромат. Особисто я від нього отримую масу задоволення. Дійсно чимось нагадує хамам.
Не солодкий і не приторний.
Схожий на аромат коштовних парфумів чи той самий запах у салонах 🤤
*для порівняння, аромат кондиціонеру для мене здається більш «суворим», але так само обожнюю його
Щодо стійкості, то мене вона цілком влаштовує. Аромат спрею у невеликому замкнутому приміщенні тримається 2-4 години за умови розпилення у повітря. Якщо розпилюю на текстиль/меблі/штори, то аромат стійкий протягом 6-8 год.
Неприємні аромати так поглинає/перебиває швидко і потужно.
Усе це в сукупності як для освіжувача - це топ 🔥
Також хочу нагадати і прикріпити інші аромати парфумованих освіжувачів, які представляє виробник.
І щиро раджу спробувати його! Особисто я тепер задумаюся наступного разу спробувати інший аромат чи замовити цей самий Хамам, бо ну дууууже він подобається!)
Коментарі (0)