#myperfecthaircolor
Від природи маю руде волосся, в дитинстві мої однолітки завжди тицяли пальцем і у слід чула: "дивись рижуха", "рижа", "лисиця" і тому подібне. Через це, хотілося пофарбуватись в будь який колір аби не рудий. Але зараз все кардинально змінилось.
Будучи вже дорослою фарбувала волосся частіше в темніший колір, дуже хотілося бути шатенкою, здавалось що цей колір мені личить більше аніж свій власний.
Але з часом зрозуміла, що темніший робить мене старшою аніж я є, тому повернулась до свого власного.
Був період коли захотілось білі пасма, але цей експеримент я вважаю невдалим, бо білий швидко став жовтим, що виглядало не дуже привабливо, а пофарбовані пасма просто посипалися, і волосся стало тонким, прийшлось не мало сил та часу потратити на відновлення. Але експериментувати дуже хотілось, тому на допомогу прийшли тонуючі маски рожевого, фіолетового, та червоного кольорів, маски змивались після третього-четвертого миття голови, що мені дуже підходило, але на томість я мала яскравий образ, експерименти та гарний настій.
А якщо говорити про макіяж, то мої вподобання досить прості, бо обираю нюдові відтінки тіней та ніжні кольори помад, тільки злегка люблю підводити очі чорним олівцем та додати трішки рум'яна, бо маю досить світлий відтінок обличчя.
10 причин чому бути рудою це круто.
1. Це лишень одна з характеристик, яка допомагає моїм друзям швидко знайти мене у натовпі та не загубити. 😅
2. Завжди відчуваю на собі зацікавлені погляди, часто люди запитують, чи натуральний в мене колір волосся.
3. Руді пасма наче притягають до себе сонце, і волосся виблискує наче золото, з іншим кольором такого не помічала. Мої друзі любляче називають мене "пшеницею", а це неймовірно приємно, бо це один з символів нашої країни.
4. Також завдяки кольору волосся мене швидше запам’ятовують. Навіть люди з якими бачилась лише один раз бачучи мене в вдруге кажуть: "А я тебе пам'ятаю".
5. Рудий надає сміливості та впевненості, тому багато дівчат досі фарбуються у вогняні відтінки, а тим хто має від природи цей колір неймовірно пощастило.
6. Людей, з рудим кольором, сприймають відразу позитивно – бо вони наче промінчик сонця, навіть в похмурий день. У всіх рудих яких знаю особисто класний, драйвовий характер, вони неймовірно позитивні, як батарейки які заряджають, або як вогонь який палає в їхніх жилах.
7. Рудий гарно поєднується з різними відтінками, тому експериментувати можна досхочу з будь якими відтінками. Мої улюблені рожевий та фіолетовий.
8. Пігмент на моєму волоссі тримається погано, що я вважаю плюсом, бо навіть якщо пофарбувалась не вдало, то колір швидко змиється і можна підібрати щось інше, що пасує більше.
9. Вважається, що менш як 2% населення Землі мають руде волосся, і мені приємно бути частиною цього відсотку рудоволосих красунь та красенів.
10. Я вже дійшла до наукових статей, і кажуть що генна адаптація дозволяє рудим отримувати вітамін D навіть в умовах, коли сонця дуже мало. Тому ще один плюси в скарбничку.
Незважаючи на колір волосся, кожен з нас неймовірно красивий та особливий.
Бережіть себе красуні 🩷
Коментарі (0)