Денний та вечірний крем від українського виробника Lapush. Y
Чи є різниця у складі денного чи нічного крему? Невже, потрібно купувати обидва для досягнення класного результату, чи це все маркетинг? 🤔
Склади шикарні, краще купити такий крем замість якогось крему від Лореалю чи Нівеа, не дай боже 😅. Тут немає силіконів та іншого сміття, які часто пхають у дешеві (і не дуже) креми.
Порівняння двох складів показує такі відмінності у компонентах:
Склад 1 містить такі унікальні компоненти:
👉 Laminaria Digitata Extract (екстракти водоростей увлажнюють шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини кислородом)
👉 Coco-Caprylate (емолент рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силикони. Скажімо творцям дякую, що не впхнули сюди дешевий демітекон!)
👉 Persea Gratissima (Avocado) Oil (олія, багата на вітамін Е, допомагає зменшити запалення, пом'якшити шкіру та покращити її текстуру)
Склад 2 містить такі унікальні компоненти:
👉 Glycine Soja (відновлює епідермальний бар'єр і вологоутримуючу здатність шкіри, завдяки наявності токоферолів та фітостеринів має виражену регенеруючу дію)
👉 Algae Extract (екстракт водослей, стимулюють синтез колагену, покращують тонус та еластичність шкіри)
👉 Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (якраз дає жирність, яка може напружувати, якщо буде в денних кремах. А ще жити, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості.)
👉 Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil (обліпиха звичайна, і при намазуванні на себе і при прийомі всередину (смачно, спробуй потовкти з цукром і залити окропом, не пошкодуєш) корисна своїми вітамінами, мінералами та антимінеральнами.
👉 Rosa Canina Fruit Extract (Собача троянда ака Шипшина. Завдяки високому вмісту антиоксидантів, які захищають шкіру від вільних радикалів, екстракт плодів шипшини допомагає заспокоїти ознаки старіння. Я не дуже люблю запах будь-яких троянд, якщо тут є такі ж, то видихайте, трояндами пахне)))
👉 Caprylyl Glycol (посилює антимікробну дію консервантів. У деяких випадках використовується замість метилпарабену та пропілпарабену. Не хвилюйся, може використовуватися навіть у дитячій косметиці, з ним все ок)
👉 Disodium EDTA (для пом'якшення водного середовища. Виглядає як матюк, але відносно безпечний, якщо не порушувалися умови на виробництві)
👉 Glyceryl Caprylate (зм'якшує шкіру, глибоко увлажнює верхню кулю клітин волосся та шкіри, надає яскраво виражену поживну дію та забезпечує надійний захист від несприятливого впливу навколишнього середовища.)
👉 Phenyl Propanol (використовується як розчинник та маскуючий агент, що покращує запах продукту)
Ще в обох кремах є парфумчик, але пишуть, що його нібито небагато. У всякому разі, тестуй ВСІ продукти, перш ніж мазати ними обличчя, ніколи не знаєш, де на тебе чекає «твій» алерген.
Тож чи варто брати 2 чи можна обмежиться одним кремом?
Насправді, як хочеш 😉
💛 Якщо любиш "важче", або в тебе шкіра по сухості як папір, то тобі буде ок нічний крем як універсальний продукт, так як він трохи жирніший.
💛 Якщо любиш "м'якше", то денний, і можна його мазюкати і вночі і вдень)
💛 А якщо просто хочеться – то бери і те і те, бо так бажає серденько)
Особисто я особливої різниці між ними за відчуттями не помітила, швидко поглинаються, особисто у мене алергії не викликають. Але мені більше подобається нічна версія, тому що шкіра у мене часто суха 🫤
Сподіваюся, ця публікація була корисною, можливо, ти навіть дізналася щось новеньке, якщо так то став 💛! (якщо не так, то теж став)))
Бажаю тобі натхнення і щоб з усіма купленими баночками у тебе був 100% метч
Коментарі (0)