Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder, 1 Fair
Давно хотіла придбати дану пудру. Всі навколо її хвалять, а значить треба купити. Я не великий фанат бренду Charlotte Tilbury, але те що маю мені до вподоби. Після великого розчарування пудрою Laura Mercier усі ставки поставила на Charlotte.
Пакування. Стандартне для бренду. Позолочений пластик, добре що є дзеркальце. З цікавого - пудра виймається і можна замінити на нову. З не прикольного - під час користування рефіл крутиться як голова після страшних атракціонів.
Усе, мінуси скінчились. Далі казатиму тільки хороше. Я взяла найсвітліший колір, він трохи теплуватий для мене, але це не критично. Для світленьких людей буде затемна.
Користувалась різними пензлями та тональними - ефект чудовий. Вона матує, але в міру. Нормально закріплює тональний крем і консилер. В пори не падає, лущення не підкреслює. Лягає тонким шаром. В кінці дня може запасти в мімічні зморшки. Це через мою активну міміку, але це легко підправити пальчиком. З іншими пудрами така ситуація стається в перші години, то ж пудри від Charlotte вистачає більш на довгий період.
Матує адекватно, не робить перепудреного обличчя. В мене нормальна, схильна до сухості шкіра, тому я не ношу цю пудру з собою. Достатньо одного використання перед виходом з дому. Можливо, якщо у вас жирний чи комбі тип, прийдеться її поновлювати. На жаль, чоловік не захотів на собі її тестувати.
У використанні трохи пилить, тому за рік активного юзання може закінчитися. Це тому місіс Charlotte Tilbury продає окремі рефіли?
Думаю з минулого абзацу зрозуміло що це класна пудра. Для нормальної схильної до сухості шкіри це чудовий варіант. Кому подобається легкий матовий ефект без перенавантаження - ласкаво прошу до цієї пудри.
Коментарі (0)