Yana Osyka

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder, 1 Fair

Пакування. Стандартне для бренду. Позолочений пластик, добре що є дзеркальце. З цікавого - пудра виймається і можна замінити на нову. З не прикольного - під час користування рефіл крутиться як голова після страшних атракціонів.

Усе, мінуси скінчились. Далі казатиму тільки хороше. Я взяла найсвітліший колір, він трохи теплуватий для мене, але це не критично. Для світленьких людей буде затемна.

Користувалась різними пензлями та тональними - ефект чудовий. Вона матує, але в міру. Нормально закріплює тональний крем і консилер. В пори не падає, лущення не підкреслює. Лягає тонким шаром. В кінці дня може запасти в мімічні зморшки. Це через мою активну міміку, але це легко підправити пальчиком. З іншими пудрами така ситуація стається в перші години, то ж пудри від Charlotte вистачає більш на довгий період.

Матує адекватно, не робить перепудреного обличчя. В мене нормальна, схильна до сухості шкіра, тому я не ношу цю пудру з собою. Достатньо одного використання перед виходом з дому. Можливо, якщо у вас жирний чи комбі тип, прийдеться її поновлювати. На жаль, чоловік не захотів на собі її тестувати.

У використанні трохи пилить, тому за рік активного юзання може закінчитися. Це тому місіс Charlotte Tilbury продає окремі рефіли?

Думаю з минулого абзацу зрозуміло що це класна пудра. Для нормальної схильної до сухості шкіри це чудовий варіант. Кому подобається легкий матовий ефект без перенавантаження - ласкаво прошу до цієї пудри.