SomovaFM

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Челендж боротьби трьох стихій, проте наразі я не відношу себе до жодної з них. Я як Швейцарія, тримаю нейтралітет русявого кольору 😄

В дитинстві до переходного віку я була ще тією білявкою. Десь років з 13 волосся почало міняти колір, без фарб чи допоміжних засобів і я стала володаркою чистого русявого.

1. Русявий легко піддається тонуванню, як у світліший так і темніший колір.

2. Волосся менш вигорає на сонці та різниця майже не помітна.

3. В перехідний момент від білявки до русого я мала дуже гарний градієнт, і всі думали що це дороге ламінування з салону.

4. Під русявий колір підходять всі барви гардеробу та макіяжу.

5. Під різним освітленням відтінок волосся може грати по новому. Під яскравим сонцем колір волосся золотисто пшеничний, солодовий. Вологим він виглядає темнішим, в пасмурну погоду із сірим підтоном. Ти може бути різною щомиті 😉

6. На русявому волоссі будь яка укладка прядей виглядає виразно, кожна з них ніби маленький витвір мистецтва - хоче заявити про себе.

7. Не помітні можливі недоліки структури волосся. На русявому не так помітні посічені кінчики та не буде помітно якщо сам рост волосся рідкий.

8. Універсальний відтінок волосся, який підійде до лиця всім. Під будь який тон шкіри, овал обличчя та вагу.

9. Русявий колір НЕ підкреслює недоліки шкіри. Він освіжає та молодиться обличчя жінкам у віці, надає романтизму молодим дівчатам та ляльковості дитячому личку.

10. Русявий колір виділяє з натовпу. Ви можете сказати, що це не так. Але в світі, де всі хочуть вирізнитися маючи насичений або яскравий колір волосся, русявий залишиться тою територією, на яку ніхто не буде претендувати.

Не буду лукавити, свій русявий я інколи розбавляю тонером аби отримати відтінок витриманого бордо, для різноманіття. Але завжди радію, коли повертається мій чистий русявий, навіть обличчя стає свіжішим.

#myperfecthaircolor