O’Ostah

Набір зубних щіток Black &White від MAKEUP

Хоча я вже маю Бентлі у світі щіток, але пройти повз новинку від MAKEUP не змогла. Тим паче, мій стоматолог порадив міксувати електричну щітку зі звичайною, зважаючи на мою маніакальну любов до ретельного чищення зубів, яка призвела до підвищеної чутливості. Отже, сьогодні я буду ділитися враженнями про щітки з крутим дизайном та 1 000 щетинок.

Набір зубних щіток Black &White від MAKEUP

У комплекті є функціональний футляр для подорожей та дві щітки. Зручно, що вони мають різний колір, можна поділитися зі своєю половинкою. Щіточки дуже стильні та лаконічні, сподобаються мінімалістам, які шаленіють від візуального шуму.

Щітки виготовлені з PP пластику, він безпечний для організму та вирізняється зносостійкістю. Саме з такого зазвичай виготовляють харчові контейнери та різні обгортки/тару для продуктів.

Їх 1 000 і вони мʼякесенькі. Різна довжина щетинок створює хвилеподібну форму чистячої голівки. Вона підлаштовується під анатомічні вигини та дозволяє якісно очищати поверхню зубів, міжзубні проміжки та ніжно масажувати ясна.

Наразі щітки представлені лише в одному варіанті - Extra Soft. Мені підходять саме такі, бо маю підвищену чутливість зубів. При цьому щітка добре вичищає наліт, у поєднанні із улюбленою пастою відчуваю свіжість увесь день. А якщо ваші ясна схильні до запалень - ви будете у повному захваті, настільки це делікатне та безпечне чищення.

Враховуючи ціну, дизайн і потреби моїх зубів - ставлю 10/10.