Аромат, з яким поринаю у літо
Літо вже зовсім скоро, погода тепла і дуже приємна, навколо стільки красивих квітів, все цвіте і пахне, хочеться чогось також ж яскравого і в плані аромату
Хоч я завжди надавала перевагу парфумам, навіть влітку, але цей спрейчик відсунув майже їх всіх і рука дуже тягнеться напахнитись новою ароматною спокусою, адже він соковитий, манкий, компліментарний і напрочуд стійкий.
Аромат квітково-фруктовий, саме квітів я відчуваю тут більше, серед них точно є піони і камелія, але і не можна уникати приємні нотки стиглих солодких фруктів.
Парфумований спрей знаходиться в лаконічній пластиковій баночці. Досить зручно розбриськується по тілу і волоссі, саме на тіло я його не жалію, він гарно огортає шкіру приємним ароматом, робить її більш ніжною і гладенькою, в складі є такі доглядові компоненти, як арганова олія і камелія.
Спочатку, буквально секунд 5 відчується запах спирту, проте він швидко зникає і далі нас супроводжує дуже гарний аромат, чомусь я часто помічаю таку тендецію саме в спреях, але відношусь спокійно.
Асоціації від аромату:
Я наче гуляю по пісочоку на морі, сонце досить яскраве і навколо шумно. В руках в мене мангово-полуничний коктель, а настрій кокетливий, адже цей аромат його дарує.
Також можу сказати, що цей аромат доволі спокусливий і подобається оточуючим, він солодкий та не нав'язливий, мені здається вас можуть сплутати з якимось фруктом і з'їсти 😊
Враження однозначно позитивні і цей аромат тільки їх підсилює. Стійкість на тілі на весь день з ним гарантована, на волоссі тримається ще довше і манить спокусливим шлейфом 😍
Дивлячись на ціну, то б не подумала, що можна за такі кошти так добре пахнути, тому однозначно лайк ❤️
Коментарі (0)