Anna_feerie

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor

З дитинства я була світленькою, тож віднесу себе все ж до білявок (хоч мій колір часто називають русявим, але якщо дивитись на фарби для волосся, то це однозначно блонд)). Тож, які переваги у такого відтінку:

1. Він максимально пасує до моєї світлої шкіри (коли я пробувала підбирати колір фарбування в спеціальних додатках, це виглядало, м'яко кажучи, не дуже)).

2. Волосся має одночасно і теплий, і холодний підтон (у коренів він більш сірий, а довжина з золотавинкою), тож немає обмежень у виборі кольорової гами одягу чи макіяжу.

3. Мій колір волосся допомагає підкреслити зелені очі (а якщо ще додати золотисті або бронзові тіні, то взагалі вау!).

4. Влітку волосся вигорає і я отримую такий собі природній аертач чи бейбі лайтс😁.

5. Світлі пасма дуже красиво підкреслюють кучеряву текстуру - завдяки їм завитки аж сяють і виглядають ще більш виграшно🤩.

6. Світлі відтінки виглядають більш об'ємними (це загальновідомий факт, яким користуються колористи та візажисти - світле робить ефект об'єму, недарма ж ми всі так любимо хайлайтери, щоб зробити більш окреслені вилиці та збільшити губи, додавши трохи сяяняя на лук Купідона 👄).

7. Моє природнє "мелірування" виступає як строббінг для обличчя - пасма біля лиця додають свіжості та яскравості образу.

8. На світлому полотні не так видно сивину (повірте, в мене її овер-багато, але через відсутність контрасту я ходжу, ніби то так і задумано)).

9. З часом можна зробити фарбування, при цьому немає необхідності камуфлювати все волосся - достатньо зробити висвітлення окремих пасм і це виглядатиме природньо, та й відростаючі корені не будуть так кидатись в очі (Е - економія))).

10. Навіть лагідні засоби, які висвітлюють на 1-2 тони, на мені працюють, тож можна самостійно освіжити зачіску без ризику травмувати волосся чи отримати небажаний підтон🙃.

Ну, а щодо макіяжу, то моє волосся чудово гармоніює з більшістю кольорів. Єдине, що не пасує, це надто вибілені губи, все інше мені до лиця: ягідні відтінки від стриманого нюду до винних та марсала, всі варіації фіолетового, рожевий, червоний та навіть темно-шоколадний. Так само тіні - від пастельної гами, до яскравих та темних смоукі - тож можу експериментувати, як душа того забажає😁.