Spodobaieva Maryna

Yope Hand & Body Lotion

Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion

Ви подумаєте «Знову Yope? Так». Але після гарно досвіду з лосьйоном «Вербена» про нього я писала тут.

https://club.makeup.com.ua/post/32147/

Звісно хочеться спробувати інші аромати, плюс він в мене вже давно був в бажаннях, так, як ваніль і кориця трішки моя слабкість. Що я точно зроблю, це повторюю його в холодний період, бо це аромат теплоти та очікування зимових свят. Зараз він мене теж дуже подобається, так, як віддушки в Yope дуже делікатні та ніжні, але асоціації беруть верх.

Склад: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil, GlycerylStearate, CetearyAlcohol, Anadenanthera Colubrina Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Argania Spinosa Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Parfum, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Склад, як завжди досить багатий. Формула на основі олії ши, оливи, мигдалю, кокосу та аргани захищають від втрати вологи, живлять, зволожують та пом’якшують шкіру упродовж дня. Гліцерин та алое вера поєднуються для боротьби з подразненням та почервонінням. Екстракт ванілі бореться із запаленням і старінням, має захисну та кондиціонуючу дію, кориця проти дії вільних радикалів, допомагає покращити мікроциркуляцію та підвищити тонус шкіри.

Досить ніжна консистенція, по кольору трішки жовтуватий, гарно розподіляється, за хвилину поглинається шкірою не залишаючи жирної плівки. Можна додатково наносити на більш сухі ділянки. Шкіра стає шовковистою, м'якою, еластичною з приємним ароматом.

Тепер про сам аромат. Я очікувала відчути аромат кориці, але на жаль він тут не відчувається. Головною тут є ваніль досить приємна та натуральна, вона не близько сидить до шкіри, а трішки дає про себе знати. Далі відчувається приємна гіркота мигдальної олії разом зі спеціями мені чомусь відчувається пряність анісу. В цілому аромат досить гурманський, плюс мене здивувала стійкість, навіть через три години я відчувала легенький аромат. Знову приємний досвід.

Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion
Yope Hand & Body Lotion