Spodobaieva Maryna

Догляд за тілом

Догляд за тілом

Дивлячись на засоби я розумію, що з весною мене ваблять зовсім інші аромати і це видно навіть в догляді за тілом.

Мені завжди дуже тяжко обрати гель для душу і в один із таких періодів коли я довго думаю, мені подарували два. Перший гель був атистрес «Міцелярна вода й імбир», який чомусь мені пахнув, як імбирний ель, чесно не дуже сподобався. Також ще в той період я знайшла гель Isana, який був максимально приємний і зимовий, він закінчився і я згадала, що в запасі є ще один.

Але гель для душу «Олія макадамії та кіноа» виявився зовсім інший, повна протилежність. Просто ідеальний засіб для дбайливого очищення шкіри. Не сушить, не викликає відчуття стягнутості. Гель не містить в складі барвників, силіконів і спиртів, зберігає природні pH шкіри. Дерматологічно протестований. Текстура досить густа, робить гель економічним. А тепер саме головне аромат зі неймовірно східним характером. Відчувається квітково-фруктова база з древесними акцетами. Більше мені відчуваються боби тонка, пачулі, щось схоже на рожевий перець з туберозою навіть трішки мускусу. Аромат при використанні вражає, навіть не очікувала такого.

Якщо ви обожнюєте аромат вербени, спробуйте обов’язково. L’occitane в тебе польский конкурент. Універсальний заспокійливий лосьйон для рук і тіла забезпечуює максимальний комфорт, усуває відчуття сухості, стягнутості, свербіння та лущення. Має просто неймовірну легку консистенцію, завдяки чому добре наноситься та швидко поглинається, не залишаючи відчуття липкості чи жирності. На 97 % складається з натуральних чи мінімально оброблених компонентів, має в своєму складі олію ши, оливи та кокоса, а також алое та календулу, які зволожують та заспокоюють шкіру. Аромат тримається ще дві години після нанесення. Взагалі Yope має дуже багато класних засобів, але вже наступного разу.

Тут все досить просто, мило має неймовірний аромат морінги, хоча багатьом відчувається акація. Веган продукт з високим вмістом природних компонентів. Для мене, це перевірена класика часом та дерматологами. Для обличчя не рекомендую використовувати.