wowmom

Що робити, якщо ви ввечері випили келих проссеко, а вранці прокинулися так, наче вас бджоли покусали

Що робити, якщо ви ввечері випили келих проссеко, а вранці прокинулися так, наче вас бджоли покусали

Привіт, красуні!

Чому з кожним роком, тримати своє обличчя в тонусі, стає все важче і важче? Якщо в 20 років, я могла працювати по 12 годин, потім їхати на дискотеку, спати по 2-3 години, а потім знову прокидатися і йти на роботу, і все одно виглядала "як огірок", то в 30 років такі фокуси вже не працюють.

Випила багато води? З'їла чогось солоненького на ніч? Хильнула ввечері ігристого? Все! Вранці в дзеркалі ти побачиш обличчя, яке наче бджоли покусали! Проте без жодної зморшки:-)

Якщо тобі також знайома ця ситуація, то цей допис буде максимально корисним.

Чесно, я не вірила, що існують маски, які здатні прибирати набряки, до поки не спробувала Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting. Багато позитивних відгуків на цю маску я бачила в Тік-Тоці, тож не стрималася, і замовила.

Що робити, якщо ви ввечері випили келих проссеко, а вранці прокинулися так, наче вас бджоли покусали

Виробник обіцяє, що маска не тільки зніме набряки, а ще зробить шкіру більш пружною та гладенькою, наситивши її корисними компонентами.

Маска Hollyskin Artichoke на основі глини, тому наносити її треба товстим шаром, і не допускати того, щоб вона засихала на шкірі. На упаковці зазначено, що її треба тримати 10 хвилин, але я грішна, каюсь, можу хвилин 15-20 проводити з маскою на обличчі, тому що мені дуже подобаються відчуття.

Сама маска знаходиться в великій пластиковій тубі, об'ємом 250 мл, що дуже багато! Ціна варіюється в межах 400-500 грн, і я вважаю - це адекватна вартість за таку кількість засобу.

До речі, в комплекті є ще лопатка для нанесення.

Я спеціально дочекалася, поки мій "фейс опухне", щоб наглядно показати, як же працює маска. Для цього мені треба було просто після роботи посидіти з подружкою за келихом ігристого.

Attention! Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю:-) Цьом!

Маску я наношу товстим шаром, уникаючи зону навколо очей (бо виробник так сказав). А шкода!

Десь через хвилину після нанесення, на шкірі відчувається приємний холодок, який дуже бадьорить і освіжає. Мені нічого не пече, і взагалі, я ніякого дискомфорту не відчуваю.

Впевнена, ця маска буде спасінням в спекотні літні дні. Через 15 хвилин йду змивати теплою водою.

І вуаля! Майже ніяких набряків! Шкіра одразу підтягнулася і виглядає явно краще, ніж "до".

До речі, після вмивання, ще деякий час холодок відчувається, що мені також дуже подобається.

Маска класно вирівнює тон обличчя, не пересушує, і після неї, можна навіть догляд ніякий не наносити, бо в цілому стан шкіри в нормі. Я зверху тільки СПФ можу використати, і одразу переходжу до макіяжу.

Дівчатка, я приємно здивована якістю цієї маски, і тим, що вона робить дива. Принаймні, набряки сходять набагато швидше, ніж без використання Hollyskin Artichoke.

Тож, фанати цієї маски - приймайте і мене в свій клуб, бо я повністю розділяю ваш захват!

Дякую за увагу 😘