Євгенія 👩

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Всім привіт✌️

Вже 12 років, як я брюнетка, але мій натуральний колір волосся - це шатен. Можливо, я б і досі була шатенкою, якби не 2000-і та славнозвісне – мелірування).

Трохи хочу розповісти про те, чому я стала брюнеткою, а вже потім розповісти про переваги цього кольору👇

Я вже розповідала в одному з дописів, що у 2000-х був бум на мелірування і моя мамуся його постійно робила, а я мріяла бути схожою на неї і теж почала його робити).

Перше фарбування волосся відбулося у 2007 році - це були білі пасма, які згодом стали жовтими. Зараз дивлюся на ці фото і жахаюся, але тоді мені здавалося, що це вааау).

З такою жовтизною я ходила добрих 3 роки, поки не вирішила, що хочу додати до своїх білих прядок – рожеві). Пасма мені робила хрещена в домашніх умовах і звичайно, що прядки вийшли брудного, рудого кольору.

Виглядало це набагато гірше, ніж жовте мелірування. Тому, мені довелося ставати брюнеткою, щоб хоч якось виправити ситуацію).

Так, у 2010 році я вперше пофарбувалась у класичний чорний колір, зафарбувавши свою рудину).

* Колір гривки на фото - це мій натуральний колір, який був доволі непоганим).

Мені подобався чорний колір, але я не знала, що він так швидко буде вимиватися. При цьому, колір вимивався нерівномірно і через 3 тижні, після фарбування, я знову ставала брудно-рудою з темно-шоколадними смужками.

Мені доводилося дуже часто фарбуватися, щоб утрумати чорний колір.

В мене навіть небагато фото з тих часів, бо зовсім не подобався той рудий відтінок і він абсолютно не пасував моїй зовнішності, викликав дискомфорт.

* Тут важливе уточнення, що з мелірування я виходила в салоні, з майстром).

Наприкінці 2011 року я повністю виходжу зі свого рудого мелірування до темно-коричневого, наближеного до чорного. Зникає рудина і волосся стає красивого, рівномірного кольору.

Тоді це було супер-важливо для мене, вдже у 2012 році в мене був випускний).

У 2013 я остаточно стаю брюнеткою без зайвих підтонів, чому дуже тішуся).

Я маю сумний досвід із цим меліруванням і виходом з нього, але з іншого боку, я рада, що завдяки ньому, змогла вийти в той колір, який мені дійсно подобається, розповідаю чому👇

  1. Найголовніша перевага для мене – я відчуваю себе дуже комфортно у своєму кольорі. Мені подобається як він гармонує з моєю зовнішністю, характером та кольором очей, це 100% мій відтінок. За 12 років у мене жодного разу не виникло бажання вийти з нього).
  2. Як на мене, брюнет – це дуже гнучкий відтінок. У тому плані, що він може бути теплішим або холоднішим. Може змінюватись від чорного шоколаду до кольору мокко. Може мати різні переливи – від синього/фіолетового до попелястого). Є куди розвернутися).
  3. Легкість у фарбуванні. Зараз я у класичному чорному кольорі і з ним ще потрібно постаратися, щоб щось пішло не так. Коли почалася війна і не було можливості ходити в салон, то мене гарно фарбував навіть мій хлопець, потім подружка і доки я не знайшла нового майстра - фарбувалася сама). Колір завжди виходив рівномірним, красивим та насиченим).
  4. Періодичність фарбування. Мій рідний колір темний і тому раніше я фарбувала волосся 1 раз на 6-7 місяців, бо було майже непомітно, що коріння відростає. Останні 2 роки почала з'являтися сивина, тому почала фарбуватися частіше - 1 раз на 2-3 місяці, але все одно, вважаю, що це більш щадний варіант, ніж фарбування кожного місяця.
  5. Мій колір не вибагливий у догляді. Я можу користуватися будь-яким шампунем, кондиціонером, бальзамом і маскою, при цьому, мій відтінок ніяк не зміниться. Мені не потрібно докладати жодних зусиль у догляді, щоб утримувати колір).
  6. Темний колір волосся має гарний, природний блиск, який стає ще привабливішим на сонечку).
  7. Мій колір не критично вигорає на сонці, тому, влітку я така ж чорна, без зайвих підтонів).
  8. Мені подобається, що мій колір є контрастним. Завдяки чому, під нього дуже легко підібрати одяг, аксесуари та відтінки для макіяжу. Крім цього, чорний - це класика, яку можна гармонійно поєднати з будь-яким кольором, від неону до нюду)
  9. Мені здається, що мій колір дуже вигідно підкреслює форму обличчя, роблячи риси більш чіткими та худими. Такий собі - природний скульптор).
  10. Подобається як чорний колір волосся підкреслює мої каре-зелені очі, він робить їх глибшими і виразнішими, знову ж таки - на контасті). Це дозволяє, не сильно морочитися з косметикою для очей). Та й в цілому, чорний колір, сам по собі, досить насичений і яскравий, за рахунок чого можна мінімізувати кількість макіяжу, але при цьому виглядати дуже непогано)

Як я зазначила раніше, мені здається, що мій чорний колір надає безліч можливостей для макіяжу, оскільки створює сильний контраст і дозволяє використовувати різноманітні відтінки). Під час челенжів у клубі я це зрозуміла на всі 100%. Зі своїм кольором волосся я можу гармонійно виглядати в образі злої королеви з яскравими тінями та червоними губами, в той же час, мені підійде і ніжніший, весняний макіяж у рожево-білих відтінках).

Щодо повсякденного життя, то це нюдовий нюд). Мені важливо вирівняти тон, підкреслити контур обличчя, додати трохи рум'янця і затемнити брови - все).

Наприкінці хочу сказати, що зовсім неважливо якого кольору волосся у людини, адже це лише візуал, набагато цінніше, що у людини всередині).

Дякую за увагу💕