Ya Yana

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Моє натуральне волосся русяве з попелистим підтоном і воно мені дуже подобається. Та колись мій друг вивчав колористику і запропонував мені нарешті втілити мрію бути рудою. Хоч він і був новачком, все пройшло просто бездоганно. Тоді і почалися мої експерименти, які зробили повне коло. Побувавши малиново-баклажановою, блондинкою, шатенкою, повернувшись в натуральний, я все ж знову руда і це на 100% я.

Чому ж мені так подобається бути рудою?

1. Мої друзі з поганим зором максимально вдячні мені за вибір кольору волосся. Після свіженького тонування, я буквально свічуся в натовпі, бо обираю достатньо яскраву комбінацію фарбників. Мене не складно знайти.

2. Мені подобаються абсолютно всі відтінки, від натурального теплого підтону від хни, до такого помаранчевого, який можна побачити на заході сонця в серпні. Накопичуюючи відтінок в волоссі при кожному фарбуванні, я отримую щоразу трохи інший результат, але усі ці 50 відтінків рудого прекрасні. І накопичення пігменту не є для мене проблемою.

3. Помади і рум’яна з персиковими напівтонами тепер мені личать. З натуральним волоссям мені усе було або занадто жовте, або занадто рожеве. Руде волосся вирівнює цю ситуацію, і «теплинка» в декоративній косметиці більше не страшний звір для мене, а добрий друг.

4. Мої очі завжди здавалися мені надто звичайними. Я обожнюю карі очі, але мої здавалися такими basic, що аж сумно. Та з рудим волоссям вони заграли дещо по-новому, стали виразнішими.

5. Фільтри для фото. Так, це трохи дивний пункт, але будь-який фільтр так круто підсвічує або відтіняє руде волосся, що мені часто важко обрати один.

6. Цьому пункту ну дуже радіє моя бабуся. З рудим в моєму гардеробі з’явилося більше світлого одягу. Тобто гардероб перестав бути суцільно чорно-сірим. Не вважала це проблемно, але саме з рудим кольором волосся, мені стали подобатися на мені світлі речі, до цього вони виглядали так, наче я їх зняла з когось.

7. Руде волосся під сонячним промінням — це вау.

8. Зелений, зелений, зелений, багато зеленого. Люблю цей колір і тепер частіше обираю його серед аксесуарів чи косметики. В цілому, у різних відтінках він може личити усім, але з рудим волоссям особливо вигідно зіграє на контрастах. Як і синій.

9. Ластовиння. Я бачила його на собі, маючи різний колір волосся, але з рудим подобається найбільше, максимально органічно.

10. Ой, ці жіночі тріо) Звичайно, це справа випадку і ніхто не обирає подруг за кольором волосся. Але, в студентські роки я, білявка та брюнетка дружили втрьох. Вгадайте, як нас називали з одного разу) Так, ось тим жіночим вокальним гуртом, про який не дуже хочеться згадувати. Ми ж ототожнювали себе скоріше з мультиком Суперкрихітки або Тоталі Спайс і в цьому теж був свій особливий вайб. Було приємно побути руденькою з улюбленого мультика дитинства, хоч мій характер рідко збігався з характером тих героїнь.😂

🧡Щодо макіяжу, скажу одне. Стрілочки - обов'язковий атрибут. Вони чудово підкріплюють образ рудої лисиці🧡

На останок, ділюся фото своїх експериментів. Перше фото - натуральний колір влітку після сонечка.

P.S. Не можу оминути слона в кімнаті. Хочу стерти з пам’яті усі стереотипи, нав’язані мені кіно та телебаченням і ніколи не керувалася ними. В моєму улюбленому серіалі підліткового віку «H2О: просто додай води» саме руді персонажки руйнували дружбу головних героїнь, ставали розлучницями і робили усілякі підстави. І це не єдиний випадок, який я можу пригадати.

Ми всі різні і всі прекрасні. Це так просто, та це і є істина. Страшенно не подобається ідея конкуренції серед жінок, ні в якому вигляді, не кажу вже про колір волосся. Я дякую кожній красуні, яка не сприйняла цей челендж, як привід покидатися фаєрболами. Ви всі просто неймовірні і такі гарні.

Усіх обіймаю, бажаю удачі та перемоги в челенджі. 💕