Blondie_rs

Mango Milk Shake - справжня літня соковинка

Mango Milk Shake - справжня літня соковинка

Всім привіт! Залишилось менше 2 тижнів до літа, і я вже маю ідею, чим прикрасити вечори в шумному місті, коли так хочеться на відпочинок.

Представляю вашій увазі - аромат Mango Milk Shake від бренду Fantasy Community Perfumes. Сьогодні розберем його властивості, піраміду аромату, а також моє особисте сприйняття та враження💫

Mango Milk Shake - справжня літня соковинка

Аромати бренду представлені в різних форматах. Можна обрати тревел-версію 11 мл; а також більшенькі - обʼємом 30 мл у фірмовій коробці, або без неї. Також знаю, що більшість парфумів мають пробники 2 мл, щоб перед покупкою флакону запевнитись, чи це справді ваш аромат.

У мене 30 мл формат без коробки. Хоч це і не тревел, за рахунок свого стрункого корпусу він доволі компактний, що навіть поміщається в мою маленьку сумочку. Малюнок нанесений фарбою з усіх сторін скляного корпусу. Тож, це не наліпка чи натяжка, як я думала спочатку. Однозначно - такий дизайн додає йому дороговизни ☺️

Пульверизатор класичний, гарно розпилює та плотно закривається кришечкою.

Виробник заявляє таку піраміду аромату:

  • Верхні ноти: Апельсин, Манго, Фіалка
  • Середні ноти: Франжипані, Іланг-іланг, Квітка манго
  • Ноти бази: Гвоздика, Червоне вино, Мускус, Чорна Смородина

Тепер перейдем до власне мого олфакторного сприйняття. З флакону та одразу після розпилення відчувається солодкувато-молочний фруктовий аромат. Це такий коктейль із апельсинової солодкої водички з шипучкою, яка ще прикрашена свіжими шкірками помаранчі. До неї додали шматочок соковитого манго, іланг-ілангу та сонячного променю. Найбільш домінуючим в цій композиції мені відчувається апельсинова шипучка, яка легко злітає та дає перевагу квітковості франжипані. Парфум дуже здалека має відтінок молочності та фруктовості в перших 5-10 хвилин після нанесення.

Для мене Mango Milk Shake - це більше про квіти, адже протягом дня аромат звучить на моїй шкірі саме квітково, навіть трішки травʼянисто. Але без конвалій, які я не виношу [тут я кланяюсь] 😁

Через 5-6 годин розкривається ніжний аромат мускусу, прикрашеного не терпкими листочками смородини. Вони наче роздуваються вітром та доносять дуже ніжний та легкий аромат. Можна ще відчути початкову солодкавість фруктів, якщо добре прислухатись.

Він гарно доповнює образ як в +10, так і в +20 градусів. Різниці в розкритті залежно від погоди на своїй шкірі я не відчула. Всі опитані мною говорили, що аромат більше про квіти. Я дуже хотіла почути тут більш виражену молочність та солодку винну нотку в кінці композиції; проте, і без цього аромат мені дуже сподобався.

Стійкість парфуму на мені - приблизно 8-10 годин. Більш гучно я його відчуваю перші 2-3 години. А далі аромат приглушається і я не відчуваю його шлейф; тільки якщо прислухаюсь. Для когось він надто гучний на мені, для когось - солодкий. А я ж то його не надто на собі чую, особливо останні години, коли мускус виходить на показ разом із листочками смородини.

Любити та обожнювати! Мені дуже цікаво, як саме він звучатиме на іншій шкірі. Адже "хімія" в кожного різна, як і сприйняття. Загалом аромат - мій. Я шукала щось таке літнє, коктейльне, квітково-фруктове, гучне та, водночас, спокійне. Mango Milk Shake квітковий, солодко-шипучий, але без приторності та удушливих трав [конвалія - мій сташний сон, щоб ви знали 😂 вона мені деколи зʼявляється навіть там, де її нема]. Парфум можу носити як в більш прохолодну погоду, так і в 20+ на сонечко. За рахунок того, що приблизно через 3 години аромат на мені приглушається, він не нагадує про себе щосекунди зі словами "Ось! Я тут! Такий пахучий!". Ні, це не про нього. Звісно, я б хотіла ще більшої стійкості та шлейфості, але тут все дуже індивідуально. На мені YSL Libre не тримається й 4 годин (після чого взагалі не відчуваю), я його поновлюю і знайшла кращий для себе аналог, про який розповім в окремому дописі.

Тож, бажаю вам ароматного літа та приємних ольфакторних вражень! ✨