Astro beauty

Мультипігмент - новий засіб в моїй косметичці

Сьогодні На Вас чекає цілий посто-стрітейл про моє знайомство із мультипігментом.

Я - панянка до якої долітають косметичні тренди задовго після того як згачає весь маркткинговий шум стосовно того чи іншого продукту.

На це є звісно цілий ряд причин.

По-перше, звісно мій раціональний підхід до косметики, адже як показує практика багато із косметичних продуктів дуже довговічні.

По-друге , аж настільки цікавитись косметикою я почала відносно недовго.

По-третє, зараз я проживаю період коли до витрат потрібно підходити раціонально і обдумано, і насправді не зовсім зрозуміло коли ця ситуація зміниться.

Тренд на мультифункціональні засоби шумить вже не перший рік.

Моє дотичне знайомство з цими засобами розпочалось минулого року коли я замовляла блиск у бренду Unico а взамін отримала 2 пробнички мудьтитаскерів.

Тестувала я їх з обережністю 😅, бо на той момент я ще не вміла працювати з кремовими текстурами ( так говорю наче зараз вмію 😂, але точно вже справи йдуть легше).

А тестувала я на той момент найпопулярніший відтінок ORGASM, який я спочатку нанесла лише на губи, зрозумівши, що він мені не дуже личить і все я його відклала , не спробувавши його ні як румяна, ні як тіні - думаючи, що він мені не підійде 🫠

А дарма, повернутись до них знову мене надихнув черговий челендж від клубу))

І тоді я нарешті зрозуміла - який крутий це продукт, але на покупку все ще не наважувалась.

Аж до цього моменту.

Все почалось з того, що до нас нарешті прийшла жарка весна, яка схожа на літо і мені захотілось зробити мій мейк набагато легшим - взагалі не використовувати тіні, замість них я почала використовувати румяна.

І ось буквально в той день коли я люблю такий легкий мейк я натрапляю на пост бренду Careful про те, що вони йдуть у довготривалу відпустку, щоб повернутись оновленою версією себе з оновленою лінійкою продуктів і розпродують залишки на складі.

Я вирішую їх підтримати - пишу коментар і оформлюю замовленгя з мультипігментом.

Обрала я відтінок Dusty Rose.

Він максимально ніжний та нюдово-звичний мені.

Дуже легко тушується та природньо вигяладає.

Мує приємний шоколадний аромат, адже в складі маєнасіння какао-бобів.

Тож якщо Ви хочете спробувати мультипігмент та підтримати українського виробника щиро раджу 🫶

До речі зараз на сайті його розпродують з 30% знижкою.

Усім цьом 💋