Anna_feerie

Варіант святкового макіяжу зі спарклами

Варіант святкового макіяжу зі спарклами
Варіант святкового макіяжу зі спарклами

Хочу поділитися результатом випробування техніки американських візажистів для макіяжу голівудських зірок🤩.

Для неї знадобиться тон з сяючим фінішем, яскраві кремові рум'яна + сухі такого ж відтінку для закріплення, консилер, бронзер та розсипчаста пудра для блюр-ефекту.

Спочатку наноситься тон, далі (щедро) яскраво рожеві кремові рум'яна на вилиці вверх та трохи на бокові поверхні лоба, як у техніці дрейпінгу. (Замість рум'ян в мене мультитаскер від Careful у відтінку Lolipop🥰). Після цього консилером висвітлюються зони під очима, біля носу та маскуються недосконалості. Тушується все б'юті блендером, заходячи на рум'яна. Трохи бронзеру по периферії (в мене сухий мінеральний); хайлайтер я взяла кремовий, Lamel Moonrise.

Потім розсипчастою пудрою фіксуємо макіяж, далі додаємо сухі рум'яна зверху кремових і переходимо до очей: там все більш стандартно - праймер, персикова підложка з матових тіней, клей для глітеру та золоті блискітки з палетки Lamel Secret Santa. Брови оформлені з механічним олівчиком від Eveline 01 Taupe.

Стрілочка промальована за допомогою підводки Буржуа (про неї робила огляд, там найкращий в світі пензлик🤗). Туш - Maybelline Lash Sensational, адже вона гарно подовжує та додає об'єму, а в цьому образі це якраз і потрібно). Плюс - ця туш не боїться вологи, тож з таким макіяжем можна плакати від щастя або гуляти під снігом - мейк залишиться на місці)).

Варіант святкового макіяжу зі спарклами
Варіант святкового макіяжу зі спарклами

Для оформлення губ я використала олівчик для брів по контуру та відтіночний бальзам від Ів Роше з ожинкою 🙃.

В цілому результат мені дуже сподобався, адже при такому способі нанесення макіяж додає свіжості, рельєфності обличчю, при цьому розсипчаста пудра гарно фіксує та блюрить шкіру🤗. Вкотре переконуюсь, що рум'яна здатні робити справжні дива при правильному використанні 🥰.