A.

Babé Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo

Babé Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo

Після виявлення у себе себорейного дерматиту під час візиту до трихолога, я спробувала декілька шампунів. Дійшли руки і до Babe.

Він справді полегшив мої симптоми, а саме свербіння та жирну лупу. Полегшив, однак в ремісію самостійно не увів, оскільки у мене було загострення:)

Він достатньо ніжний в порівнянні із іншими шампунями від лупи, оскільки не пересушив мені шкіру голови чи волосся. Тому я його використовувала в терапії разом із шампунем Dercos Micropeel.

Babe - як шампунь на кожне миття, Dercos - для миття через 2-3 рази.

  • Інгредієнт цього шампуню, що відповідає за заспокоєння шкіри голови це токоферол (вітамін Е). Цинк відомий своїми заспокійливими властивостями, однак я не впевнена чи сульфат цинку є заспокійливим. Зазвичай про такі властивості цинку говорять, коли пишуть про оксид цинку.
  • За роботу із лупою у складі цього шампуню відповідають саліцилова кислота та сульфат цинку. Сульфат цинку, зокрема, використовують в косметиці як антибактеріальний інгредієнт.
Babé Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo

Ось повний склад відповідно до INCIdecoder:

  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate,PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Arctium Majus Root Extract, Biotin, Tocopherol, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate,Parfum, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Benzoic Acid, Polyquaternium-7,Ethylhexylglycerin, Zinc Sulfate,Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide,Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Висновок такий: шампунь справді робочий, проте все залежить від поточного стану шкіри голови. Для лупи він дуже помічний, для себорейного дерматиту як моно-терапія мені був трішки недостатній, оскільки в мене було досить сильне загострення, але як щоденний шампунь у поєднанні із шампунем-ексфоліантом Dercos мені дуже сподобалось!

Тому планую його брати надалі. В мої плани входить використовувати його з профілактичною метою.