Ольга Alice_Nox

Той самий чорний блиск Colour Intence x Mavka Чарівне зілля (206 Зоряна Ніч)

Той самий чорний блиск Colour Intence x Mavka Чарівне зілля (206 Зоряна Ніч)

Одного дня, зайшовши у соцмережі, я побачила ЙОГО, чорний блиск для губ від Колор Інтенс у колаборації з мультиком Мавка. Ціна, доступність та маркетинг зробили свою справу, тож here we are:)

Основні характеристики:

об'єм 3 мл

вироблено в Україні (м. Кропивницький)

Фото етикетки зі складом продукту додаю у карусельку, гортайте для ознайомлення.

Дизайн пакування дуже милий і лаконічний. Мені подобається шрифт надписів та листя папороті, білі візерунки виграшно контрастують з чорним кольором блиску.

Флакон невеличкий, всього 7,4 см висотою. Всередині маленький скошений аплікатор. Дозатор гарний, зайвого продукту не наберете.

Особисто для мене такий формат - це плюс, мої губи невеликі і мені зручно ним користуватись; щоб профарбувати всю поверхню губ мені вистачає 1-2 занурень аплікатора у флакон. А ось панянкам з пишними вустами доведеться витратити трохи часу, щоб профарбувати губи повністю.

Той самий чорний блиск Colour Intence x Mavka Чарівне зілля (206 Зоряна Ніч)
Той самий чорний блиск Colour Intence x Mavka Чарівне зілля (206 Зоряна Ніч)

Свотч блиску на руці у 2 шари. Я сподівалась, що блиск буде більш пігментованим, але вже що маємо. Тим не менш, кольоровий ефект він все одно дає і цей ефект помітний.

Аромат у блиску солодкий, трохи хімозний і відчутний. Якщо ви, як і я, не любите ароматизатори у косметиці в цілому (а особливо солодкі ароматизатори), то певно краще пройти повз цей продукт, бо аромат відчувається ще деякий час після нанесення блиску на губи.

Блиск надає вустам більш холодного підтону та не виглядає чужорідно. Гарно пасуватиме до прохолодних або нюдових макіяжів.

Гарно зволожує губи та, як і заявлено виробником, не дає відчуття липкості. У білу смужку на стику губ не скочується, за контур вуст не тікає. За ефектом глянцю, за відчуттями та поведінкою під час носки в цілому цей блиск схожий скоріше на масло для губ.

Блиском я користуватися буду, але скоріше як доглядовим продуктом. Особисто мені хотілося б трошки більше глянцю та чорного пігменту, щоб ефект на губах був більш явний, тож я би поставила блискові особисту оцінку десь 3,5 з 5 (ще знизила оцінку за аромат, який мене дратує, але це суб'єктивщина та смаківщина; багатьом, думаю, такий солодкий аромат блиску навпаки сподобається). Хоча за його вартість і гарне зволоження, цьому блиску все інше можна пробачити і більш об'єктивна оцінка точно вища.

Дякую, що прочитали мій відгук до кінця і сподіваюсь, що він був корисним для вас.