Yana Osyka

LAMEL Makeup Cheek Colour 06 taupe (404)

LAMEL Makeup Cheek Colour 06 taupe (404)

Скажу зразу - це єдиний продукт для обличчя який я використала до кінця. Це вже друга покупка і як би не перенасичений ринок косметики я б придбала ще.

Пакування тут зовсім слабке, через кілька місяців просто відпала кришка. Це сумно, хоч ціна продукту каже сама за себе. Але нам же головне сам продукт і він прекрасний. Чудовий нейтральний колір. Взагалі не бачу сірої бази, просто прохолодний коричневий з легким натяком на рожевий підтон.

Насиченість продукту серйозна, тому раджу струсити частину продукту з пензля. Якщо такого не зробити - буде темна пляма, яку неймовірно важко розтушувати. Я наношу акуратно і досить пухнастим пензлем. Також важливим є тональний крем. Якщо у вас вологий фініш - запудріться, бо скульптор ляже плямами й ви ніяк це не виправите (на першому фото видно пляму, яку я не змогла розтушувати). На матовому чи натуральному фініші все добре.

Цьому продукту багато років, але він і досі популярний. Хіба це не ознака його універсальності та ідеальності? Це класика на усі часи. Як би замінити пакування на більш якісне було б взагалі супер. Але маємо що маємо. Мабуть, у 2024 році можна знайти скульптор, який можна нанести будь-яким пензлем на будь-який тон, але все одно я користуюсь цим продуктом. Чи то, тому що він просто є, чи, тому що ностальгую за давніми часами... незрозуміло.