Любимчики від Redken
Пом'якшувальний шампунь + Пом'якшувальний кондицінер
Трішки замучені, але все одно супер класні засоби від Redken!
Я користуюсь цими засобами вже більше ніж пів року ( але завжди чередуючи з іншими засобами)
Волосся виглядає здоровішим і доглянутим. Помітно зменшилася ламкість, а кінчики волосся виглядають менш пошкодженими. Волосся стало більш блискучим і дійсно дуже м'яким на дотик.
Пом'якшувальний шампунь для волосся
Люблю цей шампунь за густу консистенцію! Він дійсно по густоті наче бальзам, що дуже зручно!
Він не вимиває волосся до скрипу ( тому і чередую що б гарно промивати корені) , але робить волосся надзвичайно м'яким та шовковистим.
Навіть під час миття вже відчувається що волосся стає слухняним і м'якеньким.
Пом'якшувальний кондицінер для волос
Кондиціонер також мені дуже сподобався. Він має густу, важку текстуру наче маска, яка легко розподіляється по волоссю.
Для мене важливо, щоб під час використання маски або кондиціонера я могла легко розчісувати волосся, і з цим кондиціонер впорався на 100%. Я легко розчісую кучері навіть після 3-4 днів.
Оба засоби мають солодкий аромат, що нагадує аромат меду, але на волоссі він майже не залишаєтьс
.
Єдиний мінус у засобів — це незручні банки. Для їх густих консистенцій дуже важко видавлювати залишки, особливо коли залишилося менше ніж пів банки. Тому доводиться їх завжди тримати догори дном.
Загалом, я дуже задоволена шампунем та кондиціонером від Redken. Вони дійсно виконують свої обіцянки і роблять волосся дуже м'яким.
Коментарі (0)