☕️ Karina ☕️

Сонцезахист Eucerin

Сонцезахист Eucerin

Перше, що скажу - Я дуже розчарована. Давайте розповім чому.

Пакування - знаходиться в картонній коробці, на якій наявна вся необхідна інформація (опис продукту, склад, рекомендації щодо застосування, про клінічні та дерматологічні дослідження, склад та номер партії, виробник, термін придатності. Дизайн як і в більшості стандартних сонцезахистів.

Сама туба невелика, менша за долоню, білого кольору, оранжева кришка щільно закривається. Також присутні написи англійською та німецькою.

Виробник - Німеччина, вироблено в Польщі.

Об'єм - 50 мл.

Сонцезахист Eucerin

Дозатор як на фото, зручний в користуванні.

Текстура - виглядає як легкий тональний крем.

Ціна - 600-850 грн.

Захищає від UVA та UVB випромінювань, що є плюсом.

Якщо з пакуванням та виглядом не все так погано та зрозуміло, то що ж з дією?

Опис продукту від виробника:

Абсолютна необхідність для всіх власників жирної та проблемної шкіри – захисний крем-гель для обличчя Eucerin Sun Oil Control SPF 50+. Він не тільки надійно захищає від негативного впливу сонячного випромінювання, але й забезпечує до 8 годин комфорту у вигляді матової шкіри без надмірного блиску. Не йдіть на компроміси та отримайте красиву й ідеально захищену шкіру за один крок.

Властивості:

● матує шкіру на цілих 8 годин
● підходить для догляду за жирною шкірою, схильною до акне
● забезпечує високий захист шкіри від сонячного випромінювання
● підтримує механізм відновлення ДНК шкіри
● не залишає на шкірі жирної плівки, некомедогенний засіб
● має ультралегку текстуру й легко наноситься
зволожує шкіру й миттєво вбирається.

Він взагалі мені не підійшов. Хоча маю якраз таку шкіру
для якої він призначений. Прикріпляю фото.

Бажання тестувати його саме в захисті немає і не буде. Адже те, як він лягає на шкіру - перекриває всі його гарні описи.

Він скочується, дійсно миттєво поглинається, але це заважає його рівномірному розподіленню. Лягає плямами та відчувається не досить приємно. Відбивається на одязі та всьому, до чого торкається. Підкреслює сухість, лущення (яких не видно за звичайних умов). А якщо наносити його великою кількістю, то взагалі жах. Перекриває почервоніння погано. Тому аналізувати як він захищає від сонця та чи викликає комедони - немає сенсу для мене.

Летить до сміття 👋

За останній час це вперше настільки невдалий продукт.

Інградієнти: Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone.

2 із них середнього рівня безпеки.

Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid - Високоефективний, фотостабільний, дерматологічно протестований. У косметиці використовується як хімічний УФВ-фільтр. Підходить для використання у прозорих гелях на водній та водно-спиртовій основі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011, 2-фенілбензімідазол-5-сульфокислота та її калієва, триетаноламонієва та натрієва солі дозволені до використання в косметичних засобах як УФ-фільтр у концентрації до 8%. Це чистий UVB-фільтр. Це водорозчинна сполука, яка зазвичай використовується в продуктах по догляду за шкірою, які потребують більш легкого та менш жирного відчуття. Як і у випадку з багатьма синтетичними сонцезахисними фільтрами першого покоління, він досить малий і потенційно може проникати через шкірний бар’єр (хоча його водорозчинність може ускладнити його подорож крізь шари шкіри).

Sodium Hydroxide - сильний луг (їдкий натр), біла тверда речовина. Контроль за рН, денатуратор. Дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями.

Чи дотримана концентрація? Стоїть ближче до кінця складу, але спокою це не приносить. Можливо в реакції із якимось елементом із складу він нейтралізується. І взагалі ставлюсь до нього з обережністю.

Не знайдено:

butylene glycol dicaprylatedicaprate. Рівень безпеки: безпечний. Емолент. Це складний ефір на основі 1,3-бутандіолу та каприлової/капринової жирних кислот, отриманих з кокосової олії. Це ненасичена нейтральна олія, що не окислюється, яка використовується в гіпоалергенній косметиці як не сенсибілизуючий компонент масла. БУТИЛЕНГЛІКОЛЬ ДИКАПРІЛАТ/ДИКАПРАТ має низьку в'язкість, є безкольорною олією з нейтральним запахом і смаком. Пропіленгліколь дикаприлат/дикапрат — це гелевий інгредієнт, який використовується в багатьох легких зволожуючих кремах. Це суміш пропіленгліколю та капринової кислоти, жирної кислоти, отриманої з рослин.

Можливо комусь більше із ним пощастило та щось не так саме із моїм засобом, але я точно більше його не буду використовувати та викидаю =(

Яка ваша думка?