Розкішний подарунок від мейкап

Розкішний подарунок від мейкап

Нещодавно отримала подарунок від мейкап - сироватку Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental

Я вже давно прихильниця бренду, перепробувала багато позицій - від шампунів і масок до різних олій і філлерів. І тут дзвінок - до вас вже їде курʼєр

Я спочатку здивувалась - чому коробка така важка, що ж там лежить) У засобу дуже прємна (скляна чи навіть металева) баночка, виглядає просто розкішно! Також нарешті я побачила чудовий дозатор. Бо до цього у мене було молочко від Davines, у нього дозатор-пшикалка. Для таких густих засобів це просто найгірше рішення, бо він постійно забивався і нанесення засобу мене дратувало. Тут же Керастаз просто нарешті показали як можна.

Щодо дії - взагалі без нарікань. Я використовую засобу десь 4-5 натисків, чудово наноситься, нема відчуття що він склеює волосся і налипає на нього.

Взагалі відчуття чогось важкого на волоссі після неї нема. Але блиск і відчуття ніби кожен волосок став важчим є і це мене просто вразило. Я хоч і мию волосся щодня (зачіска не переживає ніч), до вечора у мене немає колтунів чи "песів"), за що теж окремий лайк.

Ще я б окремо виділила запах. Він цитрусовий, доволі сильний але не набридливий. Навіть через 2-3 години я продовжую його відчувати.

Дякую мейкапу за такий подарунок, користуюсь просто з задоволенням!!!

Розкішний подарунок від мейкап
Розкішний подарунок від мейкап