Blondie_rs

Золотиста карамелька #myperfecthaircolor

Привіт! Доєднуюсь до цікавенького челенджу, повʼязаного із кольором волосся. Насправді, я колись намагалась зробити його якомога світлішим. Але тим самим, зіпсула природню текстуру волосся, обʼєм та блиск. Після окисників воно стало ламким та неживим на вигляд. Засоби не залежно від ціни - були просто бездієвими; а витрачати кілька тисяч на різні процедури у мене змоги не було.

Пройшло кілька років і я схаменулась. Почала відрощувати волосся, і зістригала все більше й більше цієї соломи. Через 3 роки після останнього висвітлення я повернулась до натурального кольору. Я дуже йому радію та надзвичайно закохана в його різноманітність. А ще, волосся має низку переваг 😋

1. Карамельний колір - темно-русявий, доволі унікальний. Я його все ж класифікую до блонду, хоча він якийсь у мене проміжний між блондом та шатеном. На сонці виблискує золотом! Деколи може бути більш темним або навпаки - світлим. Грає в хамелиончика?
  2. Особисто моєму волоссю, а саме - натуральному, не потрібен проф. догляд. Пахнючий шампунь з АТБ по акції (зараз Schauma з маракуєю; ну і Mamash для здоровʼя); + базовий кондиціонер/бальзам для помʼякшення та звичайний термозахист перед сушкою. Якщо навіть дати тільки шампунь - ситуація не погіршиться кардинально.
  3. Ти завжди в центрі уваги... в арабських країнах. Під час подорожі до Єгипту уся увага була на моєму волоссі 😁 Так і вдалось набрати сік та воду, коли заклад зачинився на прибирання та підготовку до вечері.
  4. Відтінок дуже компліментарний. Багато хто мене питає, що я з ним роблю - для блиску, обʼєму та такого золотистого відливу... А я й не знаю що сказати. Генетика і шампунь за 60 грн 🤞🏻
  5. Улюблена комбінація з чорним, коричневим та білим одягом. Мені дуже подобається, що волосся не дешевить, а навпаки збагачує вдало підібраний образ.
  6. На моєму кольорі не видно пилу, смиксиків, будь-чого, що кидалось би в очі. Знайомі та рідні мають таку проблемку з більш темним, практично чорним волоссям. Поспав на подушці - уже весь мотлох видно на голові. А в мене такого нема 😋
  7. Забігатиму наперед 😀 як казала мені мама, що сивина не буде також кидатись в очі. Можливо, в мене вже і є якісь підозрілі волосинки, що натякають на сивину. Але їх я точно ближчих пару років, а то й десятків років не побачу!
  8. Полюбляю, як виглядають заколочки з перлинками на моєму волоссі. Або коричневі крабики. Але ношу я їх досить рідко 😆
  9. Легко піддається тонуванню. Я не говорю про фарби; а хотіла розповісти смішний лайфхак. Я тепер купую сухий шампунь для темного волосся, щоб деколи ще затоновувати шкіру голови, особливо в зоні біля скроней. Але якщо взяти "білопорошковий" шампунь як для світлого волосся, для блонду, то я можу змінити колір майже до сірого, такого мишачого 😅 Колись це подобалось, і це був найлегший спосіб змінити колір на день.
  10. Так було важко дійти до 10 пункту. Що аж не знаю, що ще сказати! Знаєте, за що ще я полюбляю своє волосся? Якщо брати з макіяжної сторони - волосся завжди прикрашає будь-який образ. Воно також слугує гарним фотофоном в будь-якій незрозумілій ситуації 😂 [як на першому фото нижче].