Винник Катерина

Впевненість у собі: як здобути? #lovemakeupclub

Впевненість у собі: як здобути? #lovemakeupclub

Ще з десяток років тому я була забитою дівчиною із куплю комплексів. Якось такою мене викинуло у доросле життя моє дитинство.

Я соромилась тіла (то думала що я плоска, як тріска, дивлячись на сестру; потім думала, що товста, коли середовище заповнили дівчата 170+ і вагою до 50 кг, а в мене мої стабільні 167 см і 60 кг), соромилась свого відображення та не виходила на вулицю без "наведеного марафету" навіть викинути сміття.

Але з часом, коли я зрозуміла, що мене цінують не за мою зовнішність (до неї взагалі, окрім мене діла немає ні до кого)), а за мої знання, вміння та результати роботи - я виросла у своїх же очах. отримавши фінансову незалежність я стала більш впевненою у собі. Мій зріст не підвищився, вага та статура не змінилась, та й мій шрам на губі і нависле віко нікуди не поділись, але я перестала комплексувати через все це. навіть більше - в мене зявилось вже сіде волосся і якось зараз воно мені "погоди не стробіть"))) є - та і ладно з ним. можу зафарбувати корені, можу ходити з сріблом. Це моє волосся. Лиш мені до нього є справа. Що схочу - те і роблю. Не зважаю вже На тренди та думку інших. Я роблю так, як мені комфортно. Не зачіпаючи інших.

Мої досягнення в моїй фаховій галузі дали мені поштовх Переглянути моє відношення до себе ж самої. і фінансова незалежність це лише укріпила.

зараз я можу спокійно викласти фото без мейку, а то і з вечірнім макіяжем від моєі доньки (фото нище))) і без "господи, що люди подумають" сміятись над собою. Адже вміння сміятись на собою, самокритика є також ознаками психічного здоров'я.

Мій секрет впевненості у собі - власний успіх та фінансова незалежність. Лише власні досягнення.

Не дозволяйте нікому применшувати ваші досягнення та ваше значення в команді, в сім'ї , будь-де і будь-чому. Цінуйте себе та поважайте свій труд. Всяка праця має бути винагороджена. А оплату можна використати на всякі речі для себе коханоі (будь то новий парфюм, сеанс у спа чи нове вбрання))).

ясно, що зараз важче бути впевненою у будь-чому (Боже, перші три тижні я була в трансі, я думала, що життя закінчилось разом з виіздом з дому), але час не зупинився, треба намагатись рухатись далі, попри війну та інші дрібні (порівняно з першою) негаразди.

Любіть себе, поважайте себе та буде вам щастя!

Впевненість у собі: як здобути? #lovemakeupclub

Правда ж гарна?))) в неї талант, я знаю))) от тільки куди сходити з таким неймовірним вечірнім макіяжем , прям не знаю: на Хелоувін чи Хелоувін?? Тяжкий вибір🤣

Працюючи над собою - я працюю над майбутнім своїх дітей. Закладаючи їм нормальне відношення до себе. Прививаючи їм любов до себе - я забезпечую їм психологічний комфорт в їхньому майбутньому, сподіваючись уникнути проблем з анорексією чи ожирінням; проблемою меншовартості, "другосортності" тощо.

Моїм дітям 8 та 10 років. Скоро в них почнуться гормональні зміни та вже зараз я їм пояснюю про фізіологічні процеси, що їх чекають, щоб це не було для них несподіванкою (як колись для мене). І що жодні зміни у зовнішності не мають змусити їх любити себе менше. кожен з них (дітей ) унікальний і від того особливий. І вже лише це є самостійною підставою любити себе. А знання та вміння, здобуті ними є/будуть запорукою їхньої впевненості у собі та власних силах.

донька любить дивитись як я роблю собі "домашній спа- вихідний" і іноді я їй дозволяю щось і собі використати) особливо актуально це було поза домом, на початку війни.. саме ці процедури мене повертали "у довоєнний спокій", бо це була хвилина (ну, добре, година) піклування про себе і лише про себе. Усвідомлення свої цінності як такої. Бо я в себе одна.

любіть себе, поважайте себе, цінуйте себе та ніколи не сумнівайтесь у своїх силах. Кожна з нас -єдина, неповторна, сильна.