Ksyposhka

#Myperfecthaircolor

#Myperfecthaircolor

За своє життя я перепробувала багато відтінків волосся і руде і червоне ,рожеве ,сине ,блакитне ,блонд,але завжди повертаюсь до свого натурального русого відтінку, бо як не крути,а з натуральним мені найпростіше живеться.

Зараз в мене повністю натуральне ,не фарбувалась вже 2 роки хоча руки вже аж чешуться😁

Але 10 причин чому я досі з русявим волоссям:

1.Моє волосся виглядає здоровішим і блискучим коли я з натуральним відтінком. Знаю дівчат які фарбуються в блонд і мають розкішне та доглянуте волосся,в мене нажаль не так ,все залежить від структури волосся і моє швидко січеться😑

2.Мій колір волосся можна легко затонувати в рудий ,червоний або малиновий і колір вже буде виглядати яскраво без додаткового освітлення. І великий плюс,те що він буде змиватися теж поступово до натурального і не буде видно відросших коренів.

3.З натуральним не треба заморочуватись з доглядом ,а саме, підбирати догляд для фарбованого волосся або відтінкові бальзами, щоб уникнути жовтизни.

4.Русявий відтінок, підходить до будь якого мого одягу. Дивний пункт,але коли я ходила з синім і червоним волоссям ,то приходилось підбирати одяг і частіше носити все в нейтральних базових відтінках ,щоб був один яскравий акцент на волосі. Бо якось до синього ще різнокольорова яскрава кофта не сильно підходила 😅З русявим ,звістно ,можна про це не переживати і одягати різні кольори по настрою.

5. На сонечку моє волосся завжди вигорало і ставало світлішим,мені це подобалось .Але зараз я скоріш отримаю сонячний удар перебуваючи багато часів на сонці 😅тому можна зробити легке освітлення в блонд і волосся буде виглядати як натурально вигорівше

6.І якраз тут ще один плюс, це те що не треба висвітлювати порошком ,а можна придбати звичайну стійку фарбу або без аміаку і одразу висвітлити прядки на декілька тонів.

7. При відростанні коренів,не такий контрастний перехід між своїм натуральним і фарбованим в блонд волоссям.

8. Світло русий гармонійно виглядає з моїм смуглявим відтінком шкіри.І чим світліше стає волосся влітку тим смуглявіша здається шкіра.

9.В залежності від освітлення, колір виглядає по різному ,від холодного попелястого до теплого каштанового відтінку.

Особливо на сонці, колір взагалі здається дуже темним 😅

Тому на фотосессії я завжди фарбую брови темніше ніж завжди,інакше на фото їх взагалі не буде видно 😅

Піднімаю келих гранатового соку за тих, хто ще не зірвався і не перефарбував натуральне волосся. Я ж на грані 😂

10. Зі своїм натуральним відтінком, мої зморшки і недосконалості шкіри не так помітні. Це все через типаж, в мене не контрастна зовнішність (дуже світлі брови ,волосся і очі все без різких переходів і приблизно в одній гамі)Темні ,холодні відтінки на мені виглядають чужорідними і роблять шкіру тмянішою ,виділяють кола під очима і прищі. Тому дівчатам які мають схожий тип і проблемну шкіру ,раджу буди обережним з темним кольором волосся.

Або хоча б для початку, тонувати волосся на декілька тонів ,а не одразу в вугільно чорний,вихід з якого володарці світлого волосся буде дуже проблематичним.

11.Сивина на світлому волоссі не так помітна як на інших відтінках .В мене поки її нема ,але судячи по чоловіку ,у якого такий же відтінок,то дійсно не сильно виділяється

12. Через такий тип зовнішність,я можу обирати який акцент в макіяжі хочу зробити сьогодні

Наприклад ,нафарбувати яскраво губи або очі і на загальному фоні ,першим ділом ,інша людина буде звертати увагу на цей акцент.

Також тут дуже складно перестаратись з макіяжем ,бо саме дівчатам з низькою та середньою контрастністю можна робити одночасно і очі і губи яскраво вираженими (звістно без фанатизму)

І найтоповіший пунк,який підказав мені чоловік🤣

13.Це те що блонд і русявий колір волосся ,має більш високу ціну при продажі ніж темні відтінки 🤣 Я перевірила і це дійсно так))

Будь-який колір волосся має свої плюси,фарбоване воно чи натуральне

Кожен колір може виглядати «дорогим» але не кожен відтінок може вам пасувати і підкреслювати вашу зовнішність.

Якщо відтінок правильно підібраний до вашого типажу, то ви будете як цукерочка 🤌🏻

І головне, щоб ви комфортно себе почували з цим кольором,а не фарбували волосся тільки тому, що в якійсь газеті написали ,що брюнеток чи блондинок чоловіки більше люблять або дівчатам з цим кольором менше зраджують 🤦🏼‍♀️

І на останок хочу добавити ,що перепробувавши багато відтінків можу сказати ,що колір волосся ,ніяк не впливає на вашу сексуальність та сприйнятя вашої зовнішності іншими людьми (адекватними людьми).Впливає ваш вираз обличчя і образ в цілому,а далі вже ваш інтелект ,харизма та вміння себе піднести.