Yuriivna

Помада,яка доповнить Ваш макіяж

Помада,яка доповнить Ваш макіяж

Це не перше моє знайомство з цим брендом,але перша помада на огляді.

Взагалі,частіше всього я використовую бальзам,блиск,олійку,тінт або олівець для губ,а вже під настрій помаду,проте повз цього відтінку важко було пройти.

Дизайн
Помада у золотистому стіку,добре викручується з неї.Можна як повністю викрутити та не думати,як закрутити назад,бо з цим проблем в мене абсолютно не виникло.
На помаді є гравірування,буква даного бренду "Е",а знизу на стіку помади,можна побачити саме який номер та назву відтінку помади.

Гарний нюдовий на свотчах колір,злегка пудровий відтіннок,має холодний підтон.
Проте на губах розкривається як колір,у якому присутня як розовинка,так і фіолетовий підтон,особливо це видно при денному прохолодному освітленні.Він підійде як на повсякденний макіяж,так і на особливі події.На мою думку,колір помади є доволі універсальним.Фініш після нанесення помади не є наглухо матовим,щось середне.

Попередньо я рекомендую зволожити губи звичайним бальзамом,або гігієнічною помадою,щоб досягнути максимального гарного ефекту після нанесення помади.
Текстура помади кремова,гарно вкриває вуста та не підкреслює сухість та шелушіння губ.Загалом виглядає дуже ніжно на губах,не віддає рижинкою,а більше все ж таки йде у розовинку.

Я не можу стверджувати,що тут стійкість на висоті,якщо Ви вип'єте гарячу каву або чай,помаду все ж таки доведеться підправити у деяких місцях,проте вона не повністю зітреться.
Також хочется додати ще такий фактор,що помада може і не змитися з першого разу при вмиванні гелем або пінкою для обличчя,все ж таки краще застосовувати міцелярну воду і це навіть плюс,тому що стійкість все ж таки присутня в помади.
За свою ціну це доволі гарний кандидат,вона точно зможе підкреслити як повсякденний ніжний макіяж,так і вечірній святковий.