krutoguuz

Крок до доглянутої шкіри

Крок до доглянутої шкіри
Крок до доглянутої шкіри
Крок до доглянутої шкіри

"Яка шкіра найкраще виглядає?" запитаєте ви.

А я відповім, зволожена!

Навіть, якщо вона не ідеальна, але зволожена, це виглядає набагато краще ніж коли вона лущиться або викликає якийсь дискомфорт.

Я обожнюю маски і ця ідеально вписалася в мою рутину. Я їй знайшла місце зранку, кілька разів на тиждень.

Що ми відчуваємо відкривши баночку?

Неймовірно приємний та ніжний з легкою солодинкою аромат, який дуже нагадує крем, яким мама змащувала уоржі для торту.

Що ми бачимо відкривши баночку?

Конситенція ідентична до того самого крему, про який я писала трішки вище. І в середині цього "крему" трапляються різнокольорові сфери.

Крок до доглянутої шкіри
Крок до доглянутої шкіри
Крок до доглянутої шкіри

Маска дуже легко розприділяється, текстура навіть трішки нагадує легенький кремчик. Вона трішки поглинається, але не повністю. Не залишаючи на шкірі після неприємних відчуттів. Вона її ніби наповнює. Склад у неї більше зволожуючий та з антиоксидантами. Та легким очищуючим ефектом від коаліну.

Мені здається вона ідеальна для всіх! Підійде і чутливій і на лікуванні і жирній і сухій. Бо тут ідеально поєднана текстура, зволоження і аромат.

Про що це я?

А про те, що ці напівсфери лопаються при контакті зі шкірою, утворюючи таку маленьку радугу.

Це одна з причин чому я використовую її зранку, бо навіть в поганий початок для вона замінює на радісний. Даруючи позитивні емоції від цієї магії.

Єдиним мінусом, який я для себе виділила це те, що сфери потрапляють в кришечку і там лопають. Але я думаю, що можливо, то я так не охайно її використовувала. В цілому цей мінус дуже не суттєвий, бо маска має купу переваг.

На мою думку це продукт дійсно вартий уваги. Навіть беручи під увагу тільки упакування, воно ВАУ! І дитині радість і мама щаслива 😅 Бо яка дитина відмовиться від такої гарної коробочки у вигляді торту🙈 Я б точно не відмовилася 😅

Хотіли б її спробувати? Або можливо вже встигли?