Kostenko_Nastya👩‍🦰

#myperfecthaircolor Рудий - це не колір волосся, а стан душі

#myperfecthaircolor Рудий - це не колір волосся, а стан душі

Привіт, красуні💋

Природа наділила мене русявим кольором волосся. В дитинстві я була майже блонда, але з кожним роком колір все темнішав і темнішав… І дійшов свого апогею. І все було б нічого, але мій русявий колір був з сірим відтінком, який ну зовсім мені не личив попри висказування: «Найкращий та ідеально пасуючий до зовнішності колір – це свій натуральний».

З дев’ятого класу я почала експерименти з кольором завдяки відтінковим бальзамам: була і брюнеткою, була і сливовою, і вишневою… Та ось в 11 класі я закохалась в українську поп-групу «А.Р.М.І.Я» і була просто у захваті від рудої солістки. І ось у мене з’явилась пачечка рудої фарби. Висушив волосся після фарбування, я зрозуміла: це найкращий колір для мене, що може існувати!

Окрім цього, як на мене, цей колір насправді є станом душі, відображенням характеру, дій, відношення до життя. Тому для мене дуже легко назвати 10 причин, чому саме цей колір є найкращим.

Ну, що ж, поїхали!

Як на мене, не існує рудих з «унилим» характером. Найчастіше це найвеселіші, наіщиріщі люди. Вони йдуть по життю оптимістично та з гумором. Сум чи скарження на проблеми для нас, рудих, нетипічно. І я, наприклад, відчула це на собі саме з того моменту, як пофарбувалась. От прям насправді змінився і характер, і ставлення до оточуючого світу.

Мабуть, кожна чула вираз: «Руда – хитра, як лиса». І насправді, частка правди тут є. Але, але!! Насправді, руді не є тими людьми, які приховують свої плани чи думки, щоб використати їх у своїх корисних цілях. Хитрість тут полягає у мудрості. Рудий колір, як на мене, змінює мислення, пробуджує інтуїцію, нетипічне ставлення до проблем та життєвих ситуацій.

Серед ста людей русявих, шатенок, білявок та брюнеток руді 100% будуть помічені першими. Цей яскравий колір волосся, як не крути, однозначно привертає увагу до його власниці.

Я вважаю, що засмага та руде волосся – ідеальне поєднання. Вони просто підкреслюють один одного.

У часи інквізиції, руді вважались відьмами, бо «начебто цей колір волосся – поцілунок пекельного полум’я». Зрозуміло, що це нісенітниця. Але, будучи рудою, з’являється унікальний погляд, яким можна похвалити, принизити, залякати. Здається, наче руді дивляться не на тебе, а у душу…

Чомусь ходить думка, що руді жінки дуже пристрасні, шалені у стосунках, вміють сильно кохати. І знаєте що я вам скажу? Це цілковита правда!

Так так, це теж правда. По-перше, з рудим кольором ти виглядаєш молодше. По-друге, тон шкіри здається рівним, матовим. По-третє, навіть прищики та почервоніння не так помітні.

Якась креативна стрижка чи яскравий образ ідеально вписується з рудим кольором. Це доповнення настрою і ніхто не скаже що руда людина, наприклад, у яскраво-жовтому платті виглядає наче папуга.

А чому? Бо плюс-мінус це відбувається так: «Ну, я от не пам’ятаю її ім’я, ну ота, руда дівчина». І причина банальна: шатенок, брюнеток і білявок більше, аніж рудих. Доречно тут привести приклад цитати Руперта Гріна, актора, який зіграв Рона у фільмах про Гаррі Поттера: «… З кожним роком мене впізнають все більше людей. Впевнений, що це моє волосся привертає таку увагу».

Останнім пунктом хочу затронути тему макіяжу. Саме рудий колір волосся дозволяє власниці робити найрізноманітніший макіяж. За 16 років свого рудого кольору я фарбувалась фіолетовими, сірими, зеленими, рожевими, коричневими тінями, робила тотальний смокі-айс. І кожен макіяж – чи то денний, чи вечірній, чи креативний обов’язково пасував.

Ну що, мої красуні, вдалося мені переманити вас на руду сторону?