#myperfecthaircolor Рудий - це не колір волосся, а стан душі
І ніщо не змусить мене змінити колір волосся
Привіт, красуні💋
Природа наділила мене русявим кольором волосся. В дитинстві я була майже блонда, але з кожним роком колір все темнішав і темнішав… І дійшов свого апогею. І все було б нічого, але мій русявий колір був з сірим відтінком, який ну зовсім мені не личив попри висказування: «Найкращий та ідеально пасуючий до зовнішності колір – це свій натуральний».
З дев’ятого класу я почала експерименти з кольором завдяки відтінковим бальзамам: була і брюнеткою, була і сливовою, і вишневою… Та ось в 11 класі я закохалась в українську поп-групу «А.Р.М.І.Я» і була просто у захваті від рудої солістки. І ось у мене з’явилась пачечка рудої фарби. Висушив волосся після фарбування, я зрозуміла: це найкращий колір для мене, що може існувати!
Окрім цього, як на мене, цей колір насправді є станом душі, відображенням характеру, дій, відношення до життя. Тому для мене дуже легко назвати 10 причин, чому саме цей колір є найкращим.
Ну, що ж, поїхали!
Перша причина: характер
Як на мене, не існує рудих з «унилим» характером. Найчастіше це найвеселіші, наіщиріщі люди. Вони йдуть по життю оптимістично та з гумором. Сум чи скарження на проблеми для нас, рудих, нетипічно. І я, наприклад, відчула це на собі саме з того моменту, як пофарбувалась. От прям насправді змінився і характер, і ставлення до оточуючого світу.
Друга причина: руда – це лисиця
Мабуть, кожна чула вираз: «Руда – хитра, як лиса». І насправді, частка правди тут є. Але, але!! Насправді, руді не є тими людьми, які приховують свої плани чи думки, щоб використати їх у своїх корисних цілях. Хитрість тут полягає у мудрості. Рудий колір, як на мене, змінює мислення, пробуджує інтуїцію, нетипічне ставлення до проблем та життєвих ситуацій.
Третя причина: тебе завжди помітять у натовпі
Серед ста людей русявих, шатенок, білявок та брюнеток руді 100% будуть помічені першими. Цей яскравий колір волосся, як не крути, однозначно привертає увагу до його власниці.
Четверта причина: ідеальний колір під засмагу
Я вважаю, що засмага та руде волосся – ідеальне поєднання. Вони просто підкреслюють один одного.
П’ята причина: руді – це відьмочки
У часи інквізиції, руді вважались відьмами, бо «начебто цей колір волосся – поцілунок пекельного полум’я». Зрозуміло, що це нісенітниця. Але, будучи рудою, з’являється унікальний погляд, яким можна похвалити, принизити, залякати. Здається, наче руді дивляться не на тебе, а у душу…
Шоста причина: чоловіки вважають рудих гарячими штучками
Чомусь ходить думка, що руді жінки дуже пристрасні, шалені у стосунках, вміють сильно кохати. І знаєте що я вам скажу? Це цілковита правда!
Сьома причина: рудий колір маскує недоліки шкіри
Так так, це теж правда. По-перше, з рудим кольором ти виглядаєш молодше. По-друге, тон шкіри здається рівним, матовим. По-третє, навіть прищики та почервоніння не так помітні.
Восьма причина: можливість експериментувати
Якась креативна стрижка чи яскравий образ ідеально вписується з рудим кольором. Це доповнення настрою і ніхто не скаже що руда людина, наприклад, у яскраво-жовтому платті виглядає наче папуга.
Дев’ята причина: якщо при знайомстві не запам’ятають твоє ім’я, то тебе все рівно запам’ятають
А чому? Бо плюс-мінус це відбувається так: «Ну, я от не пам’ятаю її ім’я, ну ота, руда дівчина». І причина банальна: шатенок, брюнеток і білявок більше, аніж рудих. Доречно тут привести приклад цитати Руперта Гріна, актора, який зіграв Рона у фільмах про Гаррі Поттера: «… З кожним роком мене впізнають все більше людей. Впевнений, що це моє волосся привертає таку увагу».
Десята причина: тобі підійде будь-який макіяж
Останнім пунктом хочу затронути тему макіяжу. Саме рудий колір волосся дозволяє власниці робити найрізноманітніший макіяж. За 16 років св ого рудого кольору я фарбувалась фіолетовими, сірими, зеленими, рожевими, коричневими тінями, робила тотальний смокі-айс. І кожен макіяж – чи то денний, чи вечірній, чи креативний обов’язково пасував.
Ну що, мої красуні, вдалося мені переманити вас на руду сторону?
Коментарі (0)