Вітамінний бум A'pieu Vitamin AC Pad
Захотілось на мені на весну здобрити шкіру чимось цікавим, ось на очі потрапили ці диски.
Склад просто лялечка, рішення одностайне - треба брати.
Для кого цей засіб:
- жирна шкіра,
- комбінована шкіра,
- нерівна поверхня шкіри
Повністю склад розписувати не буду, закцентую на найважливішому:
- Пантенол (Panthenol) (сьомий інгредієнт)
- Аскорбінова кислота (Ascorbic Acid) (восьмий інгредієнт)
- Ретинол (Retinol) (дев'ятий інгредієнт)
- Екстракт портулаку звичайного (Portulaca Oleracea Extract) (тринадцятий інгредієнт)
- Екстракт Алое Вера (Aloe Barbadensis Leaf Extract) (чотирнадцятий інгредієнт)
- Саліцилова кислота (Salicylic Acid) (шістнадцятий інгредієнт)
- Гліколева кислота (Glycolic Acid) (дев'ятнадцятий інгредієнт)
- Содиум гіалуронат (Sodium Hyaluronate) (двадцятий інгредієнт)
- Олія чайного дерева (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil) (двадцять перший інгредієнт)
- Алантоїн (Allantoin) (двадцять четвертий інгредієнт)
В баночці 35 спонжів просочених засобом.
Сироватка жовтуватого кольору, з домінуючим ароматом масла чайного дерева. Диски міцні, не розвалюються в руках, при великому бажанні можна розтягнути, але в процесі використання форма не змінюється.
Диски мають дві сторони, опукла та гладенька, обидві сторони дуже м'якенькі, нічого не дряпає та не подразнює.
Опуклою стороною протираю шкіру 2 хвилини та ще секунд 30 гладенькою. Шкіра трохи червоніє, але це, очікувано, від фізичного впливу на шкіру. Почервоніння сходить швидко.
З таким складом я очікувала, що буде підпікати, але ні, за виключенням специфічного аромату, ці диски абсолютний "комфортік", жодного дискомфорту, печіння, свербежу, навіть на пошкодженій шкірі (лущення/подряпини/запалення) я не відчула нічого.
Абсолютно не сушить шкіру, навіть навпаки, освіжає та зволожує, що і закривати кремом не хочеться.
Використовувала 5 разів на тиждень (виходило приблизно через день + 1 день "вихідний"). Вистачило на 2,5 місяця.
Якоїсь магії не помітила, поверхневі та маленькі запалення він трохи "тушить", але на серйозні запалення (по силі та розміру) ніяк не вливає, власне як і на постакне. Завдяки фактурній текстурі дисків, шкіра після використання дуже ніжна, в принципі логічно, це ж пілінг-педи.
Придбала баночку за 250 грн, це їх справедлива ціна, якщо зловлю на знижці візьму повторно, але точно не за повну вартість.
Коментарі (0)