Tanserb

Colour Intense BB Eye&Skin Concealer Smart Adapt

Colour Intense BB Eye&Skin Concealer Smart Adapt

Коли я купувала цей консилер, то не покладала на нього великих сподівань. Так, і купувала я його цілеспрямовано для вирівнювання тону шкіри вік пере нанесенням тіней та іншого макіяжу для очей. Вирішальним фактором була невелика ціна. Я не використовую для таких цілей дуже коштовні продукти.

Colour Intense BB Eye&Skin Concealer Smart Adapt
Colour Intense BB Eye&Skin Concealer Smart Adapt

Формат – м’яка туба, велюровий аплікатор. Все дуже зручно

Текстура спочатку мені здалась занадто щільна. Але ні, цей консилер не дуже цільний, та дуже пластичний,й легко розподіляється по шкірі

Кроюча здатність середня, більш до легкої. Але тон шкіри вирівнює дуже гарно

Світловідбивні частинки в ньому я не помітила, хоча виробник запевняє, що вони є. Думаю, що навряд

У мене тон 02 – не дуже світлий, для білосніжок не підійде.

Я не використовую цей консилер на ділянки шкіри під очі, бо у мене вже вікова шкіра, і я використовую для цієї ділянки консилери з більш видимим світло відбивним ефектом. Але, коли я все ж таки його наношу на цю ділянку, то веде він себе цілком добре – не підкреслює зморшки та не скочується до них, не суше шкіру (але в мене шкіра, схильна до жирності)

А ось вирівнювати тон верхнього віку цім консилером я дуже люблю! З цим він справляється дуже гарно. І при цьому не виглядає інородно, не вибілює, не виглядає як штукатурка. На ньому гарно тушуються тіні. Але я ще на подвижне віко використовую базу для тіней, бо маю жирну шкіру вік. На фото, гадаю, видно результат

Гадаю, що коли цей консилер у мене закінчиться, то я куплю такий самий для вирівнювання шкіри вік. З цим консилер впорається на ура!