Marinka🌈Rainbow

Нічна сироватка з вітаміном C від Garnier

Нічна сироватка з вітаміном C від Garnier

Всім привіт ❤️

До тестування нічної сироватки з вітаміном С від Garnier я підійшла відповідально і вирішила написати про неї коли дійсно побачу працює вона чи ні. І так як з моменту першого користування пройшов майже місяць ,я вже можу зробити певні висновки і детально розповісти про неї.

Нічна сироватка з вітаміном C від Garnier

Почну з того що я маю доволі проблемну світлу шкіру обличчя, вона в мене чутлива , вкривається веснянками та має схильність до виникнення пігментних плям. Все життя я в пошуку косметичних засобів які мають м'які освітлювальні властивості , але в рутину вітамін C ніколи не вводила . Подарунок від Garnier став чудовою нагодою відкрити для себе цей вітамін , та зрозуміти чи підійде він для моєї чутливої шкіри, оскільки відомо що вітамін C сам по собі доволі агресивний , а в нічній сироватці його концентрація дуже висока - цілих 10%.

Сироватка знаходиться в скляному темному флаконі зі зручною піпеткою ,яка одночасно виконує роль кришки. Таке пакування стандартне для сироваток , воно відрізняється лише формою та дизайном. Попередньо флакон був запакований в картонну коробку на якій є необхідна інформація, склад та спосіб використання.

Піпетка довга, скляна ,дістає до самого дна, легко набирає та віддає продукт. Наконечник м'який , резиновий, зручний у використанні.

Аромат:

Цитрусовий косметичний , але мені пахне залізом. На мій ніс не дуже приємний , та він швидко вивітрюється.

Консистенція :

Рідка водичка жовтуватого кольору, швидко розтікається. Так як я одразу наношу сироватку з піпетки на обличчя , то треба було пристосуватися швидко її розподіляти по шкірі щоб не потрапляла в очі.

Я використовую сироватку як і радить виробник в вечірній рутині перед сном. На все обличчя та шию набираю одну повну піпетку , наношу та розподіляю. Сироватка доволі швидко поглинається і частково залишається блискучим шаром на поверхні шкіри. Для мене суттєвий момент те що сироватка дуже липка, навіть після поглинання шкіра блищить та липне . Можливо так і має бути. Поверх сироватки я наношу нічний крем і він нівелює липкість. Тому я не раджу використовувати сироватку соло.

Перші рази сироватка після нанесення подразнювала шкіру викликаючи печіння та пощіпування які проходили хвилин через десять, поки не звикла. Я боялась що потім на ранок побачу прищі або локальні запалення, але з самого початку сироватка добре вписалась в мій догляд , на ранок шкіра залишилась чистою та добре виглядала.

За місяць користування в мене витратилась майже половина флакону. Тобто при щоденному користуванні об'єму 30 мл вистачить на 2 місяці.

За місяць користування нічною сироваткою з вітаміном С від Garnier я побачила перші результати - веснянки помітно посвітлішали , тон шкіри став більш однорідним та сяючим. Також я помітила позитивний вплив сироватки на подразнену шкіру,якщо є якісь висипання по типу прищів , вони швидше загоюються.

Можу сказати що нічна сироватка з вітаміном С від Garnier є на справді працюючим засобом , виконуючі заявлені функції. До того вона доволі бюджетна.

Я продовжу користуватися сироваткою і єдине не знаю, варто робити перерву після того як сироватка закінчиться.

Дякую за увагу 🤗