molena

Аби не чорна

Аби не чорна

Чорний - вічна класика і ніколи не вийде з моди. Але тільки-но я спробувала кольорові підводки, то зрозуміла, що вони мені підходять набагато краще.
І, до речі, саме з кольоровими підводками я більш менш навчилася робити стрілочки однаковими і швидко.

Бренд Flormar за часів моєї молодості був на рівні Ruby Rose та ffleur. Але останнім часом вони зробили ребрендінг і їх засоби значно покращилися і по якості, і по дизайну.

Аби не чорна
Аби не чорна

Підводка в стандартному флакончику - фломастері, має довгий фетровий наконечник. Об'єм 1,2 мл.
Пластик якісний, міцний, за час використання, а це вже 3 місяця нічого не тріснуло. Пишу, бо були у мене такі випадки, що з'являлася тріщина в ковпачку.

Відтінок - Green - насичений темно-зелений. Виглядає в макіяжі цікаво, гарно підкреслює колір очей. При чому, цей відтінок підійде і карим очам, і блакитним, і сірим, і поглибить зелені.

Стійкість на весь день до демакяжу. Підводка не стирається та не тріскається. Я повністю нею задоволена по всім пунктам.

Цікаве порівняння.
Це моя не перша зелена підводка. Минулу я купувала 1,5 роки тому в європейській мережі магазинів. Підводка власного бренда цієї мережі - Trend it up.

І що ми бачимо? 👀

Ці дві підводки явно випущені з одного завода-виробника. Абсолютно однакові флакончики, відтінок та якість ідентичні (на жаль, не можу зробити фото-порівняння, вже закінчилася). Різна тільки довжина пензлика. І ціна - підводка Trend it up - €2,5, Flormar - ~200-300 грн. в залежності від акцій.